arfy hayırlı olsun geçen gün bakmıştık stockda yokdu sanrm![]()
desibel yarış çizgisi ve abs hariç herşey kapalıydı videodasimulasyon oynanmalı zaten asıl oyun içn, yarış çizgisinide sadece frene alınabilr
debriyaj la çok zevkli koldan oynasakda
![]()
arfy hayırlı olsun geçen gün bakmıştık stockda yokdu sanrm![]()
desibel yarış çizgisi ve abs hariç herşey kapalıydı videodasimulasyon oynanmalı zaten asıl oyun içn, yarış çizgisinide sadece frene alınabilr
debriyaj la çok zevkli koldan oynasakda
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=V2cXYaMxJ0k
LFS'den alışkınız. Debriyajla insan gaza geliyor.![]()
Valla bende gt5 fanatiğiydimki hala ara sıra oynuyorum 2 aydamn beri forza 4 oynuyorm gerçekten zevk almaksa olay sesiyle arabanın verdiği tepkiler ile kesinlikle forza derim
Son zamanlarda baya Forza4 oynayan oldu forumda gene![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
abi biraz alişiyim çekerim tabi .. ama karışık alet biraz .. ayar çok üstünde .. yay abs ff rotation vs .. uygun ayarı bulana kadar eziyet resmen
set olarak ellerinde yok malesef evet .. ben 911 gt2 direksiyonu aldım .. log. g25'im vardı zaten onunda pedallarını kullanıyorum şimdilik.. daha sonra clupsport pedallara geçicem kısmetse ...
bugün evde daraldım , bi kaç gündürde hastayım zaten .. arkadaşımla beraber el yapımı playseat yapmaya çalıştık .. görüntü sıfır ama kullanım ve rahatlık 10 oldu bizce .. koltuk olarak arabamdan söktüğüm M3 koltuğunu kullandık
koltuğumuz:
![]()
arif abi naptın abim sen ya döktürmüşsün abi yaHayırlısı olsun abi
Tepkimeleri falan nasıl abi direksiyonun ?
Yahu bu unicorn araçları neden satın alamıyoruz auction house'da?.. Bmw 1M-Bmw M3 Design-2011 Subaru Impreza Sedan filan?...
+Porsche ek paketi filan gibi söylenti dolanıyor sanki ortada.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
m3 koltuğu güzel olmuş hayırlı olsun tekrardanporsche direksyiona logitechlern pedallar oluyormuymuş iyimiş öyleyse
![]()
En çok merak ettiğim direksiyon tepkileri nasıl acaba konsolun? Lfs deki gibi anında cevap verebiliyor mu? Videolarda biraz gecikme görüyorum mesela ama o gecikme sadece görüntüde mi oyunda araba da geç tepkiyle mi dönüyor?
Ooo Forza4 konusu demek
Online oynayan arkadaşlar, driftist kullanıcı adı ile giriş yapıyorum bende arada
Arabadan anlayan insanlarla yarışmak daha zevkli oluyor..
@arfy
Hocam sisteminiz gerçekten şahane, M koltuk ile fanatec setTebrikler valla..
Sonunda bekledigim paket geldi..1m-clubman-crz-sedan wrx-giulietta
Forza Motorsport - Launch Bonus Pack Announcement
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Mini Clubman John Cooper Works'un sesi tek kelime ile mükemmel,yeni paketin araçları çok eğlenceli çıktı.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
1m , 65 mustang , lexus , tesla , ruf rgt-8 , agera r. vardı zaten bende, diğerleride iyiymiş ama clubman ile cr-z i merak ettim, özellikle charger setup yapıcam cr-z e 150kw.lik mugen hesaabı![]()
TeamPASAOGLU
Şubat Paketi gelmiş millet. 155-Polo GTI filan fena
Forza Motorsport - February ALMS Pack
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
7 sindeymiş la heycan verdin gece gece
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ya abilerim biriniz bana yardım edebilir mi ? İnternet' ten FM4 Complex Torrent indirdim, elimde k.köyden aldığım FM4 CD' m olduğundan sadece 2. CD' sini indirdim. CloneCD programı ile isosunu yazdırdım, gittim taktım, 1. CD' i takın yazıyor. 1 CD' i takıyorum, Install 2 DVD' i tıklıyorum cd' i çıkartıp 2' i takıcam ama bu seferde oyundan çıkartıyo. Neyse xbox' ın anamenüsünden yüklüyeyim diyorum ordada bana ınstall bilmem ne hatası veriyor. Ne yapmam lazım nasıl yüklemem lazım birisi yardım edebilir mi ? Darlandım artık..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)