banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı
ne yapmaya çalıştığımı tekrar yazıyorum:
elimde lt+ 2.0 yazılımlı fat xbox 360 arcade var. cihazda hdd yok. forza motorsport 4 oynuyorum. 2. dvd yok. yalnız bildiğiniz üzere oyuna gran turismo 5 gibi ek paketler geliyor aylık. oyun ve konsol korsan olunca tabi ki yabancılar da korsan işine el atıyor ve oyunun ek paketlerini de korsan olarak çalıştırmayı başarıyor.
şimdi xbox'a bir usb bellek taktım ve onu xbox'a özel hale getirdi. o usb belleği bilgisayarıma taktım ve xtaf programı ile xbox için özel formatlanmış belleğin içini görebiliyorum. torrent'den bulduğum ek paketleri belirtilen şekilde belleğe atıyorum program yardımı ile. yine aynı şekilde oyunun güncellemesini de istenilen yere program vasıtasıyla yerleştiriyorum.
usb belleği geri xbox'a takıyorum. oyunu açıyorum. ana menüde bana dosyalar bozuk hatası veriyor. bunu yabancı forumlara yazıyorum. kesinlikle bizde sorun yok dosyalar %100 doğru ve jtag li konsollar için uygun olduğu yazıyor.
bense onlarca farklı denemeye karşın bu ek paketleri çalıştıramıyorum ve çıldırmak üzereyim. illa gidip orijinal xbox ve orijinal oyun edinip , ek paketlere para mı vermemiz gerekiyor. ps3 ve gt5'im orijinal ve ek paketleri parayla satın alıyorum ama xbox gibi korsan konusunda okyanus olmuş bir cihaza sırf forza için 1000 lira harcamak istemiyorum.
Soruyorum buraya sanırım herkes orijinal kullanıyor. yok mu gerçekten benim derdime derman olacak birisi ?