kopya oyunda hep bi hata veriyor,sana tavsiyem orijinalini almalısın.
sonrada zaten yapcaklarını biliyorsun![]()
kopya oyunda hep bi hata veriyor,sana tavsiyem orijinalini almalısın.
sonrada zaten yapcaklarını biliyorsun![]()
OEM+
1. dvd de oyuna girip ordan install disk 2 de ,senden 2. diski isteyene kadar bekle sonra 2. diski takıp devam ediyorsun dvdlerin sağlamsa kurması lazım usb hdd ye kurduk oynadık bir sıkıntı yoktu
bu arada arkadaşlar xbox isteyen olursa off topic satılıklara bir konu açtım inceleyebilirsiniz arkadaşımın makinası jasper boardlu 2 kollu![]()
Oyunu henüz almamış PAL kullanıcıları bu ilanı kaçırmaswın 60 TL..
SATILIK/TAKASLIK FORZA 4 - RAGE - COD:MW2 ( Uygun Fiyat )
beyler benim de size bir sorum olacak. elimde fat xbox 360 var fw'li. lt + 2.0 diye geçiyor yazılımı. forza 4 için aldım denebilir aleti. zamanla bildiğiniz üzere forza 4'e gt5 gibi ek paketler eklendi araçlar eklendi. her ay da eklenmeye devam ediyor.
size sorum şu. Torrent sitelerinden bu ek paketleri buldum indirdim. bana o dosyaları xbox'ın harddiskindeki bir yere kopyalamamı-yüklememi yazmışlar. şimdi benim cihaz 256 mb lık hafızaya sahip :S oyun savelerini bile kaydedemiyorum artık. buna hdd almam gerekiyor. e-bay'de 20 dolardan başlıyor 20 gb lık hdd'ler. şimdi ben bu hdd lerden alsam, direk xbox'a taksam çalışacak mı ? extra birşeyler-işlemler gerekecek mi o hdd'yi görmesi için ? indirdiğim ek paketleri bu hdd'ye nasıl aktaracam ? sadece aktarmayla bitecek mi ? extra işlemler yapmam gerekiyor mu ? lütfen en kısa sürede bilen birileri bana yardım etsin, yoksa aptal gibi sıfır fw'siz slim hdd'li xbox ve orijinal oyun alıp paketleri satın almak zorunda kalacam :S
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Başka bir forumdan alıntıdır..
http://www.viddler.com/v/76aae3db
Araç tasarımlarının ve seslerin nasıl işlendiğini anlatan güzel bi video![]()
bu siralar baya bir online iz. GTnrcn
![]()
beyler koskocaman konu var ama kimse korsan xbox 360 kullanmıyor mu şimdi ?
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
ne yapmaya çalıştığımı tekrar yazıyorum:
elimde lt+ 2.0 yazılımlı fat xbox 360 arcade var. cihazda hdd yok. forza motorsport 4 oynuyorum. 2. dvd yok. yalnız bildiğiniz üzere oyuna gran turismo 5 gibi ek paketler geliyor aylık. oyun ve konsol korsan olunca tabi ki yabancılar da korsan işine el atıyor ve oyunun ek paketlerini de korsan olarak çalıştırmayı başarıyor.
şimdi xbox'a bir usb bellek taktım ve onu xbox'a özel hale getirdi. o usb belleği bilgisayarıma taktım ve xtaf programı ile xbox için özel formatlanmış belleğin içini görebiliyorum. torrent'den bulduğum ek paketleri belirtilen şekilde belleğe atıyorum program yardımı ile. yine aynı şekilde oyunun güncellemesini de istenilen yere program vasıtasıyla yerleştiriyorum.
usb belleği geri xbox'a takıyorum. oyunu açıyorum. ana menüde bana dosyalar bozuk hatası veriyor. bunu yabancı forumlara yazıyorum. kesinlikle bizde sorun yok dosyalar %100 doğru ve jtag li konsollar için uygun olduğu yazıyor.
bense onlarca farklı denemeye karşın bu ek paketleri çalıştıramıyorum ve çıldırmak üzereyim. illa gidip orijinal xbox ve orijinal oyun edinip , ek paketlere para mı vermemiz gerekiyor. ps3 ve gt5'im orijinal ve ek paketleri parayla satın alıyorum ama xbox gibi korsan konusunda okyanus olmuş bir cihaza sırf forza için 1000 lira harcamak istemiyorum.
Soruyorum buraya sanırım herkes orijinal kullanıyor. yok mu gerçekten benim derdime derman olacak birisi ?
bu oyun bendede var ama mesela f10 m5 yok bircok araba yok 2 inci cd yi yukleyip bazi arabalari actim peki ya digerleri yardim lutfen
özgün driftte ıyısın ama pıstte surelerın tat vermıyor..ılk denemede gectım 3 psıtte senı... çalış bıraz
Godzilla...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)