Ya o siyah ekran muabettini goremedim ama merak ettim , mesela bu forzadada fn2 ici gri boyle bi acaip ama ep3 bayagi bir guzel oda enteresan, ama arac sesleri konusunda nirvanaya ulasmislar dinlemenizi tavsiye ederim
Ya o siyah ekran muabettini goremedim ama merak ettim , mesela bu forzadada fn2 ici gri boyle bi acaip ama ep3 bayagi bir guzel oda enteresan, ama arac sesleri konusunda nirvanaya ulasmislar dinlemenizi tavsiye ederim
Team PAŞAOĞLU
niyeti bozdum g25ten kurutulcam yakın zamanda Porsche 911 GT2 Wheel bakınıyorum fm4 alıcam
gt5 te sadece 3-4 tane arabanın sesi gerçek ayarında geri kalan 995 araba boş![]()
genede eğleniyorum oynarken o ayrı tabi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Arkadaşlar firmware güncellemesi gerekiyormu Forza4 için geçen bir arkadaş Fifa2012 için cihazı kadıköye götürüp FW attırmış aksi halde oyun çalışmıyormuş ??
Yaklaşık 3-4 gündür oynuyorum araç sesleri inanılmaz olmuş görüntüler garaj falan mükemmel ötesi fm4 oynadıktan sonra gt5 amiga 500 oyunu gibi geliyo
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
forza 3 oynadım uzun süre .. fw li makineydi ... orijinal alıp online oyniyim diye sattım sonra parayı arabaya harcadıkxbox 720 mi ne öyle bişey dedikoduları var.. çıkıcakmı bakmak lazım bi.. biz aldıktan bi hafta sonra çıkmasın da
![]()
yok yok daha çıkamaz 720 felan en kötü 1-2 senesi var. Slimler daha yeni sürdüler piyasaya.
feel is everything
wireless speed wheel ile oynamak kolay mi? almanya mediamarkt da kampanya var. xbox360 250 gb+wireless speed wheel+crysis 2+forza 3+forza 4 288 €. uygun geldi bana
ebayda kinect 65 dolar 25 dolarda kargosu var.ben aldım gelmesini bekliyorum.tr den almayın gereksiz pahalı.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)