şiddetle öneririm. sıkıcı degil şehirde dolaşmak cok zevkli. karşı şeride gectiginizde yada yolda durdugunuzda sizi sollamarı falan cok iyi.
hikaye kısmındaki görevlere 10 numara dersek online kısımdaki görevlere 100 numara diyebiliriz. ayrıca arac secenekleri oldukca güzel ve farklı
w209 best!
Live üyelik yok, kaydedilen screenshotların nasıl aktarıldığın bilmediğimden televizyondan telefonla fotoğraf aldım.
Angaralıyık, e36 swap.![]()
Hareket olsun konuya.
![]()
aynen bende sınırdayım araştırmadığım yer kalmadı en yaygın ve çok tavsiye edilen bir yere gittim, kadıköy kahraman elektronikte 4gb slim makine+5 oyun 600tl. 250gb slim makine + 5 oyun 700 tl.
Almanyadan kuzenime getirtecektim saturn paket yapmış 250gb+forza4 275 euro burayla aynı paraya geleceği için vazgeçtim
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
dayanamadım aldım şimdi .. orijinal aldım online oynayabilmek için .. forza 4 + 250 gb kinetic ready makine 750 TL aldım ...
üyeliğimi us mi açiyim ? tr denmi ? live üyelik alırken sorun oluyor diye okudum , sanırım bu konuda biyerlerdeydi ?
Nerden aldın kardeşim öyleyse bende orjinal alayım.?
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
live uyeliginizi ingiltere adresi ile almanizi tavsiye ederim. TR da kullanilan %90 ingiltere vs eu ulkeleridir
aramızda online oynayan var mı ?gt5 oynarken aksamları oynardık ya onun gibi yapılıyomu bişeyler ?
arfy
Ben online oynuyorum valla
AhmetBaha15
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
olmazmı
trgy1903
OEM+
Live FM4 ile oyun çok farklı ve aşırı zevkli oluyor..Hele birde iddalı localara girince
http://www.techturkey.com/forum/sohb...d-lerimiz.html
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Valla eğlenceli olur bencede,saygınb16 sizin galiba kabul ettim.
+Bugatti Veyron SuperSport-Lamborghini Aventador v.s bunların paketi nedir yahu göremedim ben?
Forza Motorsport 4 - Bugatti Veyron Super Sport 263 MPH Speed Run - YouTube
Forza 4 Lamborghini Aventador LP700-4 (DLC) - YouTube
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)