Eer benım gibi a.c. hastalığı olanlar varsa ***** oyun yeni çıktı zırhlar silahlar konusunda bilgi paylaşalım yeni bişey bulursak gizlı kılıç zırh vs burdan yardımcı olalım birbirimize
Printable View
Eer benım gibi a.c. hastalığı olanlar varsa ***** oyun yeni çıktı zırhlar silahlar konusunda bilgi paylaşalım yeni bişey bulursak gizlı kılıç zırh vs burdan yardımcı olalım birbirimize
Kasmadan adam gibi oynayacagımı bilsem direk kurarım laptop'a da.. Ah ah..
Ahhhhhh ahhh Sattım evdeki oyun kasasını. Fatiii abii artık oynar benim yerime :D
Oynuyorum gayet süper yapmışlar türkçe konuşmalar hala ayrı bi zevk para çaldımı gerçi küfür ediyolar haha :D
Yeniçeri leri dayak yiyormuş diye duydum , nedir olay ? :)
Sultan suleymanın kuçukluguyle kankayız oyunda :D onun dışındaki devlet buyuklerıyle pek iyi gecınemıoruz istanbulda gecio hikaye bizans ve osmanlı askerleri var hangisiyle tersleşirsen girişiosun işte oyle ozellıkle yeniçeri kesmek gibi bi muhabbet yok yanı.
İllüminatici seniii ((:
hikaye de varmı yeni ipucları acaba
Valla brotherhood da sureklı masonık simgeler vardı ama bunda dıkkat etmedim pek.Şoyle bi olay var bunda şu aralar illuminati deilde kayıp kıtalar tufandan onceki insanlıkla ilgili araştırma yapıorum kuzenımınde yazdıgı kıtabın yardımlarıyla tufandan once yaşayan milletlerin çokk gelişmiş olduklarına artık kesin gozuyle bakıorum.Assassins creed revelatıons da eskiden çok gelişmiş bi uygarlıgın yaşadıgnı felaketle yokolduklarını ve binlerce yıl sonra gunumuze geldıgını anlatan bi video vardı oyun sonunda
yarın son vizem var hafta sonu alıcam foruma girmezsem bilinki a.c kasıyorum :D
İngilizcem sağlam olmadığı için bilemiyorum okadarını abi.Oyun full turkçe deil sadece halk esnaf falan türkçe konuşup bağrıyolar.Onun dışında ingilizce.
Başliyorum şimdi 1 hafta oldu indirdim yüklememiştim sıkıntı olursam yazarim burdan
Bölümlerde sıkıntı yaşamazsın hallediliyoda bazı assassin gorevleri bıcak klıc falan verio bide 10ade parşomen var toplayınca ishal paşa nın assassin zırhını alıosun ayasofyanın altında gizli bi mezar odasından o tarz konularda yardımcı olabılırım tabi sende benım bılmedıgım bişey bulursan paylaşım yaparız burdan
oyunda baya baya türkçe konuşmalar mevcut 5. chaptere a geldim ben özellikle konuşma duymak isteyen grand bazaar kapalı çarşıda halı kilim falan satan dayıların kenarında kosesinde 2-3 dakika dursun hanımlar buyrun kaçmaz bunlar tarzında bagırıslar geliyo galata osmanlı haliç ( golden horn ) piri reis vs vs hakkında databaseler bilgileri gormek güzel eski oyunda leonardo da vinci yerini piri reis almış bombacı olarak :) yaver assasinlerim var ayşe elif - özge - ahmet isimlerinde :D
Oyunu kurdum new upload diye bişey cıktı 10 dk bekliyorum :D C: dede yer kalmadi valla 1 gb anca :D oyunu kuracam diye ofis 2011 i kaldirdim
crackten sonra update yapma iptal et gitsin sora yeni crack aramak zorunda kalma :D cunku yeni update ile var olan crack gidicek
Torentten cektim kurdum oyuna tıkladim update yapmaya başladi yüzde 70 falan iptal mi edeyim
walla bende torrentten indirdimde her oyuna girişte cıkıyodu update iptal diyorum
driver 2 dede öyledi oto update cıkıodu iptale basıp devam ediodm :) bikere yükledim oyunu acmadı eski attım cracki attım oyle calıstı ama bidaha oyunu acıtıgımda aynı güncelleme yine cıkmıstı ordan vararak soyluyorm :) sonucta aynı firma ubisoft
Kurdum ve başladim oynamaya :D hadi bakalim