-
hirsizlik
Arkadaslar bugun saat 16 da evden ciktim ve esimle bulustum saat 22 civari eve geldigimizde evimize hirsiz girdigini gorduk zararimiz var atasehir ve soyak yenisehir civarinda oturanlar cok dikkatli olsunlar son 1 hafta icinde bu cevrede 50 geckin hirsizlik olmus bizim basimiz yandi bari sizler dikkatli olun
-
Soyak yenişehirin içine mi girmişler?
Geçmiş olsun.
-
guvenlıklı sıtede nası oluyor bu ısler anlam veremıyorum bende
gecmıs olsun cok...
-
anladığım kadarıyla soyak çevresinde oturuyor arkadaş , soayakta değil ...
geçmiş olsun..
-
-
aynen soyakta değil
kanku geçmiş olsun yaw aslına bakarsan akşamları özellikle çok sık aralıklarla devriye geziyo ekipler oralarda hayret verici bi olay
-
-
Geçmiş olsun, can sıkıcı bi durum....
-
Büyük geçmiş olsun bir kaç ay önce bizimde başımıza geldi. Allah belalarını versin.
-
geçmiş olsun. sitede değilsiniz sanırım ?
-
2 günde duyduğum 3 hırsızlık olayı geçmiş olsun
-
Aynen can *****i bir durum bu saat oldu polisler yeni gitti bakalimne cikicak
Evet syak yeni shirin orda oturuyorum ama yenisehirde dahil bu. Cevreve atqsehirde bayabir Hirsizlik olmus tekrardan iyi dileklerinzicin tesekkurler
-
-
Ewet sitede deilim ama meritlife tam karsisinda oturuyorun 24 saat dis guvenlikte olsa bir sekilde giriyor serefsizler
-
Dünde Ankarada ablamın evine hırsız girmiş.. lcd tv ve bir kaç parça takı gitti ..
-
-
-
Geçmiş olsun umarım başkasının canı yanmadan yakalanırlar.Bizim otopark a eğitimli pittbul aldılar hırsız girmesin diye ve hırsız gelip pittbul u çaldı.bunlara bişey dayanmıyor.
-
Geçmiş olsun. Bu arada Pronet yaptırmanızı tavsiye ederim. Ayda 30 dolara 7x24 güvendesiniz. Ben alarmın şifresini bazen yanlışlıkla yanlış giriyorum daha 10 saniye geçmiyor telefon açıyorlar herşey yolunda mı diye. Değil ise taahütleri var. 7 dk içerisinde polis ambulans ve itfaiyeden ihtiyacınız olanını gönderiyorlar.
Tavsiye ederim.