-
DENON cnc de gaz kelebeği büyütme işlemi
-
hobaaa konu açmış adama bak, ben açmayı bılmıyomuyum olum
(kesinlikle danışıklı dövüş değildir, açacak olsam ben açardım zaten) :D
-
olum yaptırmak isteyen olursa yaparsın işte sıfır hatayla, sevaba girmiş olursun yaz dedi bu DENON adisi :D
-
ımamım msj kutun dolu ve birçetin senden önce koltugu kaptı 3umuz binerız artık :D
-
Koltuk savaşları :D
Edit:
Konuyla alakalı olarak bende istiyorum aynından :D
-
tamam silin mesajları tech kısmı burası laa , konuyla alakalı bişi yazın
-
kameraya alan arkadaşta cncyle beraber portlama yapmış galiba :D
maaşallah güzel iş
-
Alıntı:
E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı
ımamım msj kutun dolu ve birçetin senden önce koltugu kaptı 3umuz binerız artık :D
3 kişi rollinge mi çıkılır la binsin başka arabaya ceme bincem diyodu en son demekki cemde dolu kıvırmış sana sölemiş :D
-
Maşallah kolay gelsin.Bu işlemden sonra yazılım istiyormu motor ?
-
afr muhtemelen değişecek bı afr ayarı fena olmaz tabııkı ancak sadece bunu yapmadık emme manıfoldunun bogaz kısmınıda büyüttük
-
Alıntı:
0M42 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kolay gelsin.Bu işlemden sonra yazılım istiyormu motor ?
honda için yazayım.oem ecu de zaten mudahale şansın yok.ancak safc,afc vs tarzı piggyback ünitelerle kaba ayar yapabilirsin.ama gaz tepkimesi iyileşiyor bu işlemden sonra
-
abi helal olsun 10 numara iş. eminim daha da iyi hale getirebilirsin.
emme manifoldunada yapabiliyor musun bu işlemi? ki yapılır gördüğüm kadarıyla ama iç taraflara nasıl grilcek, ??
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
emme manifoldunada yapabiliyor musun bu işlemi? ki yapılır gördüğüm kadarıyla ama iç taraflara nasıl grilcek, ??
Aynen aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum iç taraflara bir müdahale yapamayız sanırım değil mi ?
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
emme manıfoldunun kelebek bogaz kısmını evet cnc de büyütebiliyorum ancak runnerları ( kolları) büyütürken elle çalışmak gerekıyor
-
Alıntı:
uAlper Nickli Üyeden Alıntı
kameraya alan arkadaşta cncyle beraber portlama yapmış galiba :D
maaşallah güzel iş
kamera dönmüyor, cnc nin alt tablası hareket adiyor :)
-
çok guzel olmuş sıfır hata resmen birde kapaklara cns e portposlih yaptır süper olur...
-
Alıntı:
kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı
çok guzel olmuş sıfır hata resmen birde kapaklara cns e portposlih yaptır süper olur...
oda olacak ALLAH izin verirse , cok kısa zamanda , çalışmalarım sürüyo ama net kesin yapmaya başladım demeden dıllendırmek ıstemıyorum :icon_tup:
-
Alıntı:
kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı
onun üzerinde çalışıyor zaten şu an DENON.
-
peki şu an emme manifolduna ve kelebeğe bir çalışman varmı yusuf abi ? yani dışarıya iş yapıyomusun ?