arkadaşlar
106 gti a elektrikli sunroof yaptırmak sorun yaratırmı daha önce 106 ya yada farklı bir araca sunroof yaptıran oldumu sıkıntılarını paylaşırsa sevinirim maslakta bir yer 1000-1500 arası fiyat veriyor
teşekkürler
Printable View
arkadaşlar
106 gti a elektrikli sunroof yaptırmak sorun yaratırmı daha önce 106 ya yada farklı bir araca sunroof yaptıran oldumu sıkıntılarını paylaşırsa sevinirim maslakta bir yer 1000-1500 arası fiyat veriyor
teşekkürler
Yaptirdiktan sonra tavanini guclendiriceksen sorun cikarmaz ama guclendirmessen allah korusun ilk taklada perde gibi yirtilir.
Kışın arabanın içinde şemsiye açmada sonra :)
bence bu projeyi rafa kaldırın.
kaza anlarında tehlikeli olabilir
sunrooflu olanlar sunroofu kapatıyor . Fitili eskir su girer sağı solu çürür su girer su kanalı tıkanır su girer. ölme eşşeğim ölme
sonradan sunroof yapanların çoğu memnun değil kalan kısımda aşırı memnun ortasını hiç görmedim ama benim tercihim sonradan sunroof güvenlik ve kullanım açısından problem 206 da sunroof um vardı nalet ettim yani en son telefon kablosuyla bağlayıp geziyordum
benm bı yakınımda wardı bundan 4-5sene once ki , o zamnlar belkı suankı gıbı profesyonel degıldıler yapan yerler, kac yıl kullandı tık demedi.memnundu.
bende 94 Sİ wardı orj.sunrooflu ne takılma ne su alma ne bsey tıkır tıkırdı herseyı.
bana göre tek eksisi aracı satarken belkı problem olabılır.
çok pişman olabilirsiniz aracınızın dengesi bozulacaktır...usta ne kadar iyi olursa olsun ne kadar destek yaparsa yapsın sonradan yapılan sanrufta elbet skıntı çkıyor.Allah göstermesin takla atarsanız o tavan vites kutusuna yapışır :/
çoğunluk yaptırma yönünde:beuj::beuj::beuj:
yaptır gitsin aracından zevk almaya bak sunrof istiyorsan tak takla herzaman atarsın nezman ne olacagı belli olmaz sonucta araba senin zevkine hitap ediyor su alırsa canın istemesse kapat geç en kötü arabayı sat gitsin
ya arkadas tavanın ortasının kesilmesi ne gibi bir ciddi bozulma yaratıyor anlayamadım ben. Kuşaklar sağlam kaldıktan sonra ortasındaki sacın bir bölümünü kesince tavana nasıl bir güçlendirme yapmak gerekiyor? Kolonmu yapıcaz tabandan? Rollcagemi taksın?
Mesela soyle diyim. Bir aracin tavan olarak iki opsiyonu var diyelim sunrooflu ..suz. Sunrooflu olanlar digerine gore daha guclu tavana ve patlamayan cama sahiptir ben servisten oyle duymustum onlarin yalancisiyim. Sonradan yapilanda da patlamayan cam arti tavan guclendirilmesi yapilmasi lazimdir internette birazcik arastirirsan nasil guclendirilecegini anlarsin. Bu isi zevkiniz icin yapicaksaniz, sagliginizida dusunmeniz lazim sagdan90-120 giderken arka tamponunuza birisi dokunur vurursun bir yere verirsin taklayi . Kime ne nasil olcagi belli olmaz ,tedbiri elden birakmamak lazim.