Arkadaşlar annem üsküdar kısıklıdaki çamlıca hospital da ameliyat olucak yarın saat:09.00da kan vermesi için 3 kişi lazım kan grubu Arh(+) arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Printable View
Arkadaşlar annem üsküdar kısıklıdaki çamlıca hospital da ameliyat olucak yarın saat:09.00da kan vermesi için 3 kişi lazım kan grubu Arh(+) arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Ne zamana kan lazım. Nerde verilecek öğleden sonra Senin dükkan tarafına geçiyorum. Halledelim.
hastahane ümraniyede normalde yarın sabah 9da istiyor ama kan vericekler çalıştığı için bu akşam verip gelebiliriz..
Yanına uğrarım öğleden sonra konuşuruz. Akşam olmadı geçeriz karşıya kardeşim.
akşam saat 8 den sonra olursa bende gelebilirim
her türlü 2 ünite benden çıkar.
ben üsküdarda oturuyorum. elimden geleni yaparım.
Benimkide uyuyo Onur konuşalım ben müsaitim.
bende ofisten bir arkdaşımı ayarladım.
bende iş sıkıntısı var o yüzden sabah 8.30 masa başında olmam lazım sabah daha erken saatte verebilirim oda olabilirmi sizin için 7.00-7.30 da -falan???
erken kalkmak sorun değil kalkarım yeterki faydamız dokunsun.
Onurcum gecmis olsun öncelikle...
Ben de verebilirim ;)
kardeşim onur gerekli cevabı yazacaktır, tam kaçta olacak kaçta lazım o söyler.
gönülden rızan ve yardımın için çok teşekkür ederim.
Önemli değil ne demek yardım edebilirsem ne mutlu bana
arkadaşlar sabah 7.30 gibi hastahanede olucam saat 12 gibi ameliyata giricek annem ameliyattan 4 saat önce alınması gerekiyormuş kan en erken tahliller uyup uymayacağına bakılıcak ben bu akşam 3 arkadaşımı götürücem hastahaneye ama sabahta 3 ünite kan lazım karşı tarafta oturan sabah kan vermek istiyen arkadaşlar olursa bana 0533 480 03 02 den ulaşabilir.. http://www.hospitaliumgroup.com/default.aspx?pageID=44
Geçmiş olsun abi ..
Allah yardımcınız olsun ..
Önemli birşey yoktur inşallah
sağollasın bayağ bişeyler var ama :( beyın,kalp,boyun,böbrek damarları tıkalı sırasıyla hepsinden ameliyat olucak:(