GTİ VTS Sahipleri bu baslik altinda toplansak iyi olur diye dusunuyorum. Karsilikli fikir alisverisi , problemlerimiz , bulusmalar vs gibi konular uzerine uygun bir baslik olacaktir
Printable View
GTİ VTS Sahipleri bu baslik altinda toplansak iyi olur diye dusunuyorum. Karsilikli fikir alisverisi , problemlerimiz , bulusmalar vs gibi konular uzerine uygun bir baslik olacaktir
İyi fikir. Sorgulama konusu laklak kosesine donmustu. Konu amacinin disina cikmaya baslamisti
Evet cikaranlarin icinde bende vardim acikcasi hakli bir uyari aldik ve bu basligi actim
İyi yaptın kardeşim yaa :)
Duz boru vardi zaten bende Sebring XT1 koydum tek kelime ile mukemmel oldu ... Su an sadece bir sirkeleme problemim var o da rolanti yada oksijen sensorunden sanirim bilemiyorum baktiracagim...
Evet noluyooo burda bakalım :D
İşte bu iyi oldu :icon_tup::icon_tup:
Cemo 306 Nerede :)
bi siftah yapalım o zaman s.a
Alykm selam alper abi :) Garajdamı şeytann
Uzun zamandır kafamda bir 106 gti almak var eskiden beri hep istedim ama kısmet olmadı bu aralar iyice sardım.. bira araştırdım ama pek net bi bilgiye ulaşamadım..
şimdi tech üyelerine bir kaç sorum olucak buradaki arkadaşların engin bilgileri faydalı olucaktır diye düşündüm...
öncelikle 106 gti alınır mı? kronik sorunu var mıdır? yakıt bakımından tahmini bir bilgi paylaşabilir misiniz? alsam pişman olur muyum? piyasa durumu şimdiye göre nedir? alırken nelere dikkat edilmeli ??
madem 106 cı arkadaşlar burada buluşacak sizlerin bilgisinden birşeyler öğrenebilrisem ne mutlu bana herkese yardımları için şimdiden çok teşkkür ederim...