nasıl 400 500 ya altından mı yaptırıyorsun o paralara. :)
en baba alüminyumdan yaptırıyorsun 180 200 ya sen ne yaptın kardeşim yaa :)
tabi flanş alırsan uzun bijon kullanman gerekiyor uzun bijonların fiyatıda 6,5-7 lira/adet onuda unutma.
Printable View
motor kulağı kopmaz iki çeşit arıza verir ya motor kulağının lastiği yırtılır yada içindeki saplama kopar.
lastik yırtılırsa inceden bir vibrasyon olur.Saplama kırlırsa arabanın heryeri titrer.
Ama ben senin sorundan hiç bişey anlamadım.sen motor kulağınımı değiştin yoksa saplamayı mı? motor kulağını söktüğünde yırtık yoksa zaten sağlamdır demek.eger motor kulağında yırtık felan yoktuysa boşa değişmişsin.
bostancıd harun ustaya git o 200 e veriyor yoksada yaptırıp veriyor.
alüminyumdan yaptırmıştım zamanında balanslarda hiç bir zaman sorun yaşamadım.hatta şuanda o cc ve flanşlar kırıkkalaedeki indigo uz 106da halen daha sorunsuz kullanılıyor.sen dediğim gibi yap harun ustaya git..200 e flanşları yaptırırsın 130 civarıda bijonları alırsın olur biter.
pejocu harun herkes bilir bostancıda teli : 0532 331 91 50
tamam anladığım kadarıyla sen alttaki eksozun borularının yanındaki kulagı değiştin yuvarlak ortası delikli lastikli parça pres makinasında cakılıyor yerine.sen onu değiştiysen ve vites aralarında motor oynuyorsa beynin altındaki motor kulağı yırtılmıştır.onu değiştirmen gerekiyor.
polo gti da olurmu :D
Harunn abi'de ki malzemelerle bir tane 106 rahat toplanır:D
benimde basıma geldi agustos sıcagında lambalarda tak die kırıldı.arka koltuktata yabani jako vardı onun bagırma sesi arabanın titremesiyle yaz'ında sıcagıyla anında ter kıcıma kadar geldi
benim evde ilk 106m dan kalan bir poşet saplama var haftada bir koparıyordum.torpidoda gezdiriyordum kırılınca artık 10 dakikada kendim değiştiriyordum :)