İnternette bazı sitelerde dijital lpg göstergesi alıp kullananlar gördüm.Böyle bir cihaz alıp kullanan var mı?Şu göstergedeki ledlere bakmak artık hoşuma gitmiyor.Daha hassas degerler gösteren bir cihaz arıyorum
Printable View
İnternette bazı sitelerde dijital lpg göstergesi alıp kullananlar gördüm.Böyle bir cihaz alıp kullanan var mı?Şu göstergedeki ledlere bakmak artık hoşuma gitmiyor.Daha hassas degerler gösteren bir cihaz arıyorum
merakla bekliyorum yazılacakları.
ben dun bırınden aldım bakalım daha montajını yapmadım daha yanılma payı war ama yorumlara gore az cok ledlerden daha dogru gosterdıgını belırtmısler ayrıca bagajda bass warsa mıknatısn da depo uzerındekı ya samandıra yada gosterge kısmına zarar verıdıne dagır yorumlarda gordum
Çok çeşitli ürünler var bu konuda.Fakat hala seri ve tescilli olarak bir ürün göremedim nette.
Depodaki lpg ile kaç km yol gidilecegini hadi onu da geçelim enazından depoda kaç litre gaz oldugunu hassas gösterebilecek bir cihaz arıyorum
tabıkı gun ıcerısınde paylasırım
urunu resmı bu ben kutusuz aldım ekranı farklı bı yere gomucem cunku
http://a1302.hizliresim.com/16/6/jtz1r.jpg
ortalama kaç km gideceğini belirtiyo sanırım dimi? alttaki switcler ne işe yarıyor?
en bastakı ayar bolumune gırmek ve aku voltajını gormek ıcın 2-3 nolu olanlar ayar yapabılmek ıcın en sagdaki arac ıındekı sıcaklıgı gosterıyo
buda aldım arkadasın verdı bılgıler daha net bılgıler mevcut
Ürün, resimde görülen seviye sensörünün
yuvasına takılan harici bir sensörle çalışıyor. Resimdeki sensöre sahip tanklarda sorunsuz kullanılabiliyor.
Başlangıçta 3 farklı cihaz hazırlamıştım. 7 segment göstergeli cihazlara talep olmadığı için onları iptal ettim.
LCD'li cihaz tankta kalan LPG miktarını ve bu LPG ile ne kadar yol gidebileceğini gösteriyordu. Bu cihaza
1- Saat ve tarih
2- İç sıcaklığı,
3- LPG azaldığında kısa süreli alarm verme
4- Motor sıcaklığı ayarlanan değeri aştığınca sürekli alarm verme
5- Akü voltajı
özelliklerini ekledim.
Sistemin amacı depoda kalan LPG miktarını sayısal olarak ekranda göstermek. Cihaz, 1 lt hassasiyetle miktarı
gösterebiliyor ancak doğruluk oranı % 80 civarında. Deponun boş ve dolu bölgelerinde doğruluk payı yüksek, orta
noktalarında düşük oluyor. Bu da deponun ve şamandıra sisteminin yapısından kaynaklanıyor.
Sistemin montajı çok basit.
Cihazlar ilk takıldığında ayarlanması gerekiyor. Özellikle depo tam boşalmaya yakın ve doluyken sensörden gelen
bilgilerin bir defaya mahsus cihaza girilmesi gerekiyor.
Depo miktarı, Deponun boş ve dolu durumunda LPG sensöründen okunan değer, Saat, tarih, LPG alarm kritik değeri, Motor aşırı sıcaklık değeri, Aracın 1 litre LPG ile şehir içi ve uzun yolda gittiği mesafe menülerle ayarlanabiliyor.
Nereden temin edebiliriz bu cihazı? Fiyat bilginiz var mı?
Fiyatı ne bunun
ben 60 tl ye kutusuz aldım kutuluda 70 lıraya yapıyo ama suan elınde warmı bılmıyorum ısteyene pm atarım satısla bı alakam yoktur bende nette dolasırken buldum
ben göstergeye takılmıyorum km bazında hesaplıyorum hep ama okn84 arkadaşımız baya veri yüklemiş sanırım onun gibi bişi olursa tabi çok güzel olur ...
Takipteyim
Montaj nasıl ve yapılıyor? Biz yapabilir miyiz?
Bir de her lpg sistemine uyuyor mu bu cihaz?
ve sanırım tüp üstündeki şamandıra göstergesinden bilgileri alıyor.
En azından analog göstergeden daha güvenilirdir.
ben de pm alabilir miyin ltf.
bende normalde gostergeye takılmıyorum ama babamda kullanıyo gaz alıyo km vs bılgısını bılmedım ıcın sıkıntı olabılıyo aracda benzın oldu surece yolda kalmayız ama sonucta benzınde atın gıbı degerlı kımse gaz warken kullanmak ıstemez sanırım bırde normal gostergeler cok cauk bozuluyo o paradan fazlasını gaz servısıne bayılmaktansa bunu denemek ıstedım