Driver Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar tartışmaya gerek yok bende biliyorum kaanın ve kaan gibi işinde ehli isnanların heleki bu iş için iyi olduklarını bu ortamda herkes biliyor zaten piyasada yapanları vs vs ama ben zaten istanbula portpolish işini yaptırmayı düşünseydim burda motoru açıpta hiç uğraşmaz orda hem itb sini hem motorunu ve parçalarını sadece parayı basar yaptırıp geri alırdım ahm var murat var crm var paşaoğlu var var oğlu var ama ben bunu istemiyorum ben kendim alıp hem tecrübe edinip hem kendi emeklerimle birşeyler yapmak istiyorum bu yüzden bu konuyu açtım ha diyebilirler polish çi adam para kazanıo bu işten neden söylesin mm lerini bilmem nesini iyide ozaman bu forum neden var bu işlemi bir çok arkadaşımız kendi evindede yapıyor aytuğ abi gibi vs vs zaten zaman olayınıda biliyorum kaana yakın bir arkadaşımda kapak gönderdi bayadır bekliyor ben bu işler için sabırsızımdır beklemem. BU yüzden en son kararım herşeyini kendim yapmak oldu kırsamda performans alamasamda geriye düşsemde kendi emeğim ve alın terimle bi işe kalkıştım. Aracım için yapacaklarım belli piston,egzantrik,itb,beyin,polish ve 10.000 e yakın bir para harcıyorum bir f7r parası daha açıkçası.. Bilgisi olan varsada yardımını esirgemesse bu tip konularda minnettar kalırım.