Herkese iyi forumlar öncelikle
Bana bi Ceza geldi fakat ceza bundan önceki aracımıza ait fakat isim bizim adımıza ceza tarihi 19/03/2013 aracımızı 3. ayın sonunda satmıştık şimdi bu cezayı bizimmi ödememiz gerekiyor yoksa bizimle bi ilgisi yokmu
Printable View
Herkese iyi forumlar öncelikle
Bana bi Ceza geldi fakat ceza bundan önceki aracımıza ait fakat isim bizim adımıza ceza tarihi 19/03/2013 aracımızı 3. ayın sonunda satmıştık şimdi bu cezayı bizimmi ödememiz gerekiyor yoksa bizimle bi ilgisi yokmu
aynısı bizimde başımıza geldi o tarihlerde araç sana ait ise sen ödüyorsun.
cezayı siz yemişsiniz,yani mantıklı olan cezayı sizin ödemeniz
hani bi ihtimal belki yırtarız gibisinden düşünmüştüm ama yapcak bişey yok gibi :):)
öyle bi niyet yok satış tarihinden emin değildim.
ceza gişelerden hatalı geçiş gibi bir şeymi..
Edit : şimdi fark ettim cezayı sen sürerken yemişsin zaten alan adam niye ödesinki ne suçu var adamın :)
ceza arkadan gelmiş bende o ayın içinde sattık ama satış tarıhınden emin değildim adamın yıyıpde bıze gelme gibi bi ihtimalı varmı dıye düşünmüştm ama satış tarihimiz nisan 2 miş herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
ceza satış tarihinden önce ise siz ödersiniz
Arabayı satmazdan önceki tarihe aitse sen ödersin.
Eskisi gibi karışıklıklar olmuyor.Online sistemde satış yaparken adres bilgileri otomatik olarak geliyor.
Ceza sana geldiyse senindir o ceza.
xx
mesut aynısı benımde başıma geldı kocaelınde gişeden bılerek geçtik arabayı satalı 9 ay olmuştu 10. ayda ceza geldı dırek tc numarana yazıyorlar yanı odedım yuz kusur lıra peşimizi bıraktılar :D
gecen sene sattıgım araçtan da bana ceza geldi. onun üzerine bu 3. araba alışım. bide 60 küsür ceza faizle 150 tl olmuş.
anladım saolun hiç içimden gelmiyor ama neyse ödüyecez artık :):)