Herkese iyi forumlar öncelikle
Bana bi Ceza geldi fakat ceza bundan önceki aracımıza ait fakat isim bizim adımıza ceza tarihi 19/03/2013 aracımızı 3. ayın sonunda satmıştık şimdi bu cezayı bizimmi ödememiz gerekiyor yoksa bizimle bi ilgisi yokmu
Herkese iyi forumlar öncelikle
Bana bi Ceza geldi fakat ceza bundan önceki aracımıza ait fakat isim bizim adımıza ceza tarihi 19/03/2013 aracımızı 3. ayın sonunda satmıştık şimdi bu cezayı bizimmi ödememiz gerekiyor yoksa bizimle bi ilgisi yokmu
aynısı bizimde başımıza geldi o tarihlerde araç sana ait ise sen ödüyorsun.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
cezayı siz yemişsiniz,yani mantıklı olan cezayı sizin ödemeniz
ceza gişelerden hatalı geçiş gibi bir şeymi..
Edit : şimdi fark ettim cezayı sen sürerken yemişsin zaten alan adam niye ödesinki ne suçu var adamın![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ceza arkadan gelmiş bende o ayın içinde sattık ama satış tarıhınden emin değildim adamın yıyıpde bıze gelme gibi bi ihtimalı varmı dıye düşünmüştm ama satış tarihimiz nisan 2 miş herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
Arabayı satmazdan önceki tarihe aitse sen ödersin.
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Eskisi gibi karışıklıklar olmuyor.Online sistemde satış yaparken adres bilgileri otomatik olarak geliyor.
Ceza sana geldiyse senindir o ceza.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
gecen sene sattıgım araçtan da bana ceza geldi. onun üzerine bu 3. araba alışım. bide 60 küsür ceza faizle 150 tl olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)