Arkadaşlar Kasım ve Aralık da askere gidicekler burdan haberleşelim
Printable View
Arkadaşlar Kasım ve Aralık da askere gidicekler burdan haberleşelim
Kasım aralık dönemi için son başvuru tarihi bellimi ?
kısa dönem olarak gidecekler için en iyi dönem kasım dönemidir arkadaşlar.kışın günler kısa geceler uzun şafak hızlı geçer.iyiki kasım gitmişim diyorum.
Kısmetse bende Kasım-Aralık döneminde gitmeyi düşünüyorum, aöf'den mezunsunuz yazısını gördüm, Aöf diplomamızı ne zaman hazır edicek bakalım duruma göre sonra Askerlik şubeye gideceğiz galiba...
vay anasını 3 sene olucak. 2011 aralıkta gitmiştim.
Aralık iyidir arkadaşın dediği gibi cok abes biyere yada komutana denk gelmesseniz kış dolayısıyla sabahları spordu kıldı yündü yapmassınız anca yaza doğru son 1 ay falan.
yine yerine göre soğuk moğuk kıcınızda donabilir giyebildiğiniz kadar giyersiniz içinize ama sıcakta cıkaramassınız emin olun yazın terlemekten iyidir (botları hiç saymıyorum yazın :)). hergün duş imkanını olmadığı ve topluca yattığınızı düşündüğünüzde :)
edit: Buarada Arda sendemi brütüs gidince defender/110 kullanma sakın :D
valla bende düşünüyorum kasım aralık gibi gitmeyi son başvuru tarihi için
buraya bakabilirsiniz
Benim bir sorum olacak Temmuz 23 tecil bitiyor benim. Kütük Kastamonu-devrekani. Baktım ağustos gönderiyorlar. Ben kasımda kısa dönem gitmek istiyorum. Nezaman başvurmaya gideyim halıcıoğluna.
Tırsıyorum gideriz Temmuzun sonunda derler ağustosa gidiyosun kötü patlarız :D Nezaman başvurmaya gidersem ağustostan yırtmış olurum ?
Askerlik subesinden ogrenin garanti olur hem :)
kasımda bende gıdıcem ıns...basvuru tarıhını askerlık subedenmı ogrenıcez?
Bende Kasım-Aralık'a yazdırdım adı, bozdum tecili.
15 Ağustos'a kadarmış başvuru. Ne kadar erken yazdırırsanız, Kasım'da gitme şansınız o kadar artıyormuş. (Askerlik şubedeki memurun söyledikleri)
Cümlemize şimdiden hayırlı tezkereler.
Kasım - Aralık bende gidicem cümlemize hayırlısı olur inşallah
vallamı o zaman ben gıdım aof yede donduruyum okulu ordan belgemı alıcaz pekı?