diploma transkript ve bunların 3 adet fotokopileri isteniyor dendi telefonda
belgeleri teslim edenler başka birşey götürmeye gerek var mı ?
Printable View
diploma transkript ve bunların 3 adet fotokopileri isteniyor dendi telefonda
belgeleri teslim edenler başka birşey götürmeye gerek var mı ?
telefon olayını çok dert etmeyin. acemide bile telefonu olanlar vardı. usta birliğinde zaten iphonelar notelar doluydu hatta ipadi olan bile vardı.
görüşmüştüm zaten yazdığım belgeleri getir yeter dediler ama emin olamadım
bende şuan emin olamadım o yüzden bence acil bi görüş derim eksik olan ney varsa tamamla çünkü büyük etken olur
Aynen böyle oldu aöf te zarfın içinde verdiler diplomayı bizde heyecandan koştura koştura şubeye gittik ana bi baktım transkript yok.
Şubedeki dayı 0.00 yazdı dedim onun etkisi varmı ? yok dedi. getirirsen yazarız dedi. iyi dedim götürmeye niyetim yok. birşey değişiyormu ?
Vakit daralıyor beyler zaman az kaldı..
Beyler selam,
Tecili bozup başvurduk. Elimizde bir tane kağıt var. Herşey güzel hoş.
Bundan sonra ne yapacağım konusunda herhangi bir fikrim yok... :)
Açıklanmasını bekleyip, askerlik şubeye mi gidicez? Bu kadar mı?
Bi aydınlatın beni Allah aşkına, zaten şafak sıkıştırıyor :)
Bende bu dönem yolcuyum askerlik yerleri ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı ?
Birde teslim tarihinin ilk günüyle son günü teslim arasında fark varmı ?
Bende bu dönem yolcuyum bakalım. Şimdi sana verdikleri kağıtta Celb dönemi kasım yazıyordur. 27 ekime kadar bekleyeceksin ve nereye düştün e-devletten bakacaksın.
Açıklandıkdan sonra belirli bir tarih arasında gidip sinüsü almamız gerekiyor. Onun tarihi son 1 haftada yada 2 hafta önceden verilebiliryor sanırım.
Eğer bir işte çalışıyorsan tazminatını almak için bunu istiyor şirket(Kimisi istemiyor).
Sonrası ***** 1-3,3-5,5-7 la pompa :D
Sevk öncesi işlemleri için gittim. Benim işlemlerimi ilk gittiğimde yapmış çalışan memur.
Keşke bana da söyleseydi bir daha gitmek zorunda kalmazdım :D
Ben de bugün verdim transkripti artık 27 Ekim' i bekliyoruz :)