AppPlakaMerkezi denen işyeri hakkında çok dikkatli olun !
2-3 hafta önce arkadaşımın aracına hediye için plaka bastırdım.Cemiyet mühürlü 70 TL.Kargoyu alana kadar canım çıktı.Parayı yolluyosun,senle iletişimini kesiyo.ona mahkumsun artık.kargo takip no ver ? cevap yok.neyse öyle böyle plakalar geldi.Zaten rakamlar harfler gri gri iz olmuş yanlış paketlemeden.sesimi çıkarmadım.
Dilim 1 kere yandı ama daha sonrada abim kendi arabasına istedi plakası eskidiği için.Yine 30 tl den kaçıp 70 liraya bu arkadaşa parayı yolladım plakayı verdim.yine parayı yolladıktan sonra irtibat kesildi tabi.Takip no istedim cevap yok.Hangi kargo firması dedim cevap yok.en sonunda whatsapptan yazdı ''abi kargon kayboldu aratıyoruz hemen yollucaz''.ben kendisine gayet insan gibi ''insanlık hali sıkıntı çıkabilir ama neden irtibata geçemiyoruz dedim'' yine cevap kesildi.aradan 4 gün geçti kargo gelmedi.elemana whatsapptan yazıyorum çevrimiçi arkadaş cevap yok.arıyorum tam 3 gün açmadı çalan telefonu 3 gün.ne sms ne whatsapp ne telefon hiçbir telefona çıkmadı.en sonunda işimin gücümün derslerimin arasında bunlarla uğraşmaktan sıkılıp ağzıma geleni yazıyodum ki arkadaş sert çıktığımı görünce 3 gün whatsapptan yazdıklarımın üstüne sadece ''biz 70 liralık adam değiliz'' dedi :)) diyorum ki,kayıp kargoyu mu arıyosun koskoca Türkiye'de.Ya paramı yolla,ya yenisini bas yolla.Yine cevap gelmedi tabi.Artık taciz derecesinde aramaya başladım meşgule atmaya başladı.Neyse anladım ki bu arkadaşla anlaşamıcaz,işyerine ait başka no buldum.ona yazdım whatsapptan yine uzun uzun.çevrimiçi oldu gördü okudu yazmadı :) akşamına başka bir arkadaştan yazdık biz değilmişiz gibi ona tık hemen cevap verdi.artık o kadar sıkıldım ki mecbur benle diğer numaradan konuşunca kendisine sordum.bana hiçbişey söyleme plaka ne zaman elimde dedim.salı elinde abi dedi.iyi eyv. dedim.
Bugün günlerden çarşamba.whatsapptan yazdım ilk konuştuğum arkadaşa noldu gelmedi dedim. ''kargoda bugün sana ulaşır'' dedi.e dedim madem kargoda takip no ver.cevap yok :) Diğer 2. arkadaşa yazdım ''plaka cemiyette bu akşama kadar çıkmazsa paranı yollıcam'' dedi :) birbirlerinden haberi olmayan ortak iş yapan insanlar.bide bu kadar yetmezmiş gibi nerdeyse azar işittim. ''biz 70 liralık adam dğlz , sana açık açık konuşuyoruz , HATTA AÇIK AÇIK SENİ BU YÜZDEN OYALADIK AÇMADIK TELEFONLARI '' gibi lafları söyledi.bunların hepsi whatsapp konuşmalarını silmedim durmakta.10 gün boyunca o kadar yazdım ki şuan buraya koymaya üşeniyorum.isteyen olursa koyarım.
Özet geçmek gerekirse.Bu işi yapan tonla insan var,hemde her an sorunuza cevap verecek.30 liradan kaçıp işini ahlakıyla yapmayan insanlarla muhattap olmayın.olay 3 ünde 5 inde değil.Sinirlerim alt üstü oldu.resmen aptal yerine koyuldum.burda bu kadar şeyi yazıyorum ki ben çektim siz çekmeyin.