Golf 7 Aldım mutluyum Golf 7 Aldım Pişmanım
İyi akşamlar öncelikle
Kısmetse Bayramdan sonra araba alacağım ve alacağım arabaya da uzun vadede bineceğim al sat gibi bi lüksüm yok.Araç aile parası ile alınacak ve aldıktan sonra benim o aracı kendi maaşımla idare ettirebilmem lazım.ALMAN arabalarının fiyatları gerçekten yüksek ama kalitesi de ona göre çok iyi.Çok yakın bir tanıdığımda 2012 1.4TSI Passat Highline var ve aktif kullanıyorum.Araba çok hoşuma gidiyor ama 4 lastiği bile müthiş pahalı.Audi a3 ün hatları çok yuvarlak ve fiyatı da bi tık beni aşıyor.Altındann kalkabileceğimi bilsem 1.6 tdi 2012-2014 Passat highline alırım ama beni hem yaş itibarı ile hem maddi olarak aşıyor.
Hyundai kia vs gibi 1.6 TDI motora sahip arablara da açıkcası binmedim güvenemiyorum.Fİyatı yüksek gibi görünsede +2014 Golf 7 1.6tdi Highline almayı planlıyorum -25000 KM de olmak kaydı ile.
Bu aracı kullanıp memnun olan yada pişman olan yada genel olarak araç hakkında bilgisi tecrübesi deneyimi olan.O parayı kesin hak ediyor diyen etmiyor diyen Tüm yorumlara açığım en az 5 sene araç bende kalacak.Tekrar hatırlatmak istiyorum memur olduğumdan dolayı altından kalkabileceğimi düşündüğüm için golf 7 i tercih ettim.