Kapora gönderildi telefonu açmıyor ...
Merhaba arkadaşlar,
Hipodrumda selamlaştığım bir arkadaş bana hasarlı araç alım satım yaptığını söylemişti ve 2 hafta önce ihalede 2-3 araç var istermisin sanada bir tane alalım dedi 2.000 TL kar alacağını söyledi ve ihaleye girmek için 2.000 TL iban numarasına havale istedi tabi aracın resimlerini vs gösterdi. neyse para havale yapıldı araç izmirde ve gidip alacağımızı söylemişti öyle böyle 1 hafta geçti ve gitmemize gerek yok çekicimde 1 araçlık yer var seninkide ücretsiz gelsin boşa gitme dedi. Sadece 7.000 tl açık kaldı onu havale yap dedi ve bende havale felan yapmıyorum araç gelsin paranı vericem dedim oda tamam ozaman diyerek o günden sonra aradım araç bu gece çıkıyor dedi ve daha telefonunu açmıyor.
Farklı telefonlardanda aradım açmıyor 1-1,5 ay öncede selam verip görüştüğüm biriydi ama vaziyet dolandırıcı olduğu yönünde 2 gün geçti bilerek bekliyorum berki döner diye ama dönmeyecek gibi iban'dan havale yaparken xxx araca kapora havalesi diyerek not düşmüştüm her hangi birşey yapabilirmiyim ? polise gidip durumu anlatmayı düşünüyorum. numarası isim soyad hesap no hepsi mevcut.