Enes Gungormez on Periscope: "Şile yolu s 2000 le eğlenceli 🔫😎"
yolcu koltuğundaki arkadaş canlı yayın yaparken kaza yapıyorlar 6. dakika civarı
umarım ölüm yaralanma yoktur telefon sonrasında da yayına devam ediyor
Printable View
Enes Gungormez on Periscope: "Şile yolu s 2000 le eğlenceli 🔫😎"
yolcu koltuğundaki arkadaş canlı yayın yaparken kaza yapıyorlar 6. dakika civarı
umarım ölüm yaralanma yoktur telefon sonrasında da yayına devam ediyor
Şile yolu olacak bir arkadaşın adı berkay diğerinin adı enes gayet de düzgün kullanıyorlar umarım bir şey olmamıştır.
başlıktaki harf hatası düzelirse sevinirim
Ben anlamadım ne oldu durduk yere.
bende anlıyamadım birden vurdular yola arabamı çıktı anlamadım valla
Valla sardirarak gittimde oncesini bilmemde kazanin biraz oncesi ve kaza aninda gayet sessiz sakin gidiyordu neye vurdu ben anlamayamadim,kamyona arkadanmi vurdular...
38.20 de aracın durumu az çok görünüyor
hyundai ile kafa kafaya girmiş sanırım kamyonu sollarken.Yada biranda basınca arkayı koparttı.Araç belden kırılmış akordiyon gibi olmuş umarım sağlıkları iyidir
bu sıcakta üstü açık gezerken güneşten beyin error verdi heralde
sanırım sol şeritteki araçta yavaşlıyor arkadaslar duramayıp arkadan vuruyorlar kamyona yada beyaz araca.geçmiş olsun
Önüne kamyon çıkmış sanırım sollarken karşıdan gelen arabayla kafa kafaya girmişler.
Yaralanan E.G. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Canlı Yayında Kaza Yaptılar - İstanbul iline bağlı Şile ilcesi
Sanki kamyon ile hyundai arasından makas atmaya kalkıştı gibiler. Her ne kadar hatalı da olsalar, onlarıki de can, onlarında anaları babaları var. Allah yardımcıları olsun...
Çok kötü olmuş, ama hala anlayamadım nasıl olduğunu.
Yazık günah arkadaş ya. Şu trafik terörüne ne canlar gidiyor. İnşallah kimsede bir şey yoktur.
Allah yardımcıları olsun. Şöforünkü takılımıydı bilmiyorum ama video çeken arkadaşın kemer takılı değil. ihmal etmeyin abi şu kemeri...
kaza oldu 2saniye geçmeden insanlar başına toplandı nasıl kaza oldu nasıl geldiler anlamadım bile. İnşallah can kaybı yoktur
şöför'de kemer takmıyor.
http://i.hizliresim.com/qBVRDq.jpg