Enes Gungormez on Periscope: "Şile yolu s 2000 le eğlenceli 🔫😎"
yolcu koltuğundaki arkadaş canlı yayın yaparken kaza yapıyorlar 6. dakika civarı
umarım ölüm yaralanma yoktur telefon sonrasında da yayına devam ediyor
Enes Gungormez on Periscope: "Şile yolu s 2000 le eğlenceli 🔫😎"
yolcu koltuğundaki arkadaş canlı yayın yaparken kaza yapıyorlar 6. dakika civarı
umarım ölüm yaralanma yoktur telefon sonrasında da yayına devam ediyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şile yolu olacak bir arkadaşın adı berkay diğerinin adı enes gayet de düzgün kullanıyorlar umarım bir şey olmamıştır.
başlıktaki harf hatası düzelirse sevinirim
bende anlıyamadım birden vurdular yola arabamı çıktı anlamadım valla
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Valla sardirarak gittimde oncesini bilmemde kazanin biraz oncesi ve kaza aninda gayet sessiz sakin gidiyordu neye vurdu ben anlamayamadim,kamyona arkadanmi vurdular...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
38.20 de aracın durumu az çok görünüyor
hyundai ile kafa kafaya girmiş sanırım kamyonu sollarken.Yada biranda basınca arkayı koparttı.Araç belden kırılmış akordiyon gibi olmuş umarım sağlıkları iyidir
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
sanırım sol şeritteki araçta yavaşlıyor arkadaslar duramayıp arkadan vuruyorlar kamyona yada beyaz araca.geçmiş olsun
dasestar
Önüne kamyon çıkmış sanırım sollarken karşıdan gelen arabayla kafa kafaya girmişler.
Yaralanan E.G. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Canlı Yayında Kaza Yaptılar - İstanbul iline bağlı Şile ilcesi
Sanki kamyon ile hyundai arasından makas atmaya kalkıştı gibiler. Her ne kadar hatalı da olsalar, onlarıki de can, onlarında anaları babaları var. Allah yardımcıları olsun...
Allah yardımcıları olsun. Şöforünkü takılımıydı bilmiyorum ama video çeken arkadaşın kemer takılı değil. ihmal etmeyin abi şu kemeri...
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)