süper loto oynamayı unutmayın çekiliş saat - 21 de herkeze bol şanslar :D
Printable View
süper loto oynamayı unutmayın çekiliş saat - 21 de herkeze bol şanslar :D
Bol şans da bize çıkmaz bea... :D
bu haftada çıkmazsa
sanırım onumuzdeki hafta 5 bilenlere dagıtılacakmış ıkramiye
:)
17,44 saat itibari ile ikramiye 31,500 milyon türk lirası bizzat kendim oynadım :D:D:D çekilişe kadar 35 milyonu bulacağını düşünüyorum :D:D:D
31500 ohh iimiş:D
Artık 8den fazla devir edemicekmiş sanırım şans oyunları , bir yerde okudum geçen gün.
bu hafta 6 bilen talihli çıkmazsa 5 bilen talihlilere dağıtılacak ikramiye bu demek oluyorki gecen hafta 5 te 4,500 kazanan bu hafta 450,000 kazanmış olcak :D millipiyango resmi açıklaması bu yönde..
Üç haftadır oynuyorum , geçen hafta 4 bildim .. Aldığım ikramiyeye tekrar oynadım bakalım ne olacak..
uyarın için teşekkürler. şimdi gittim yatırdım :D
yahu o para kımseye cıkmasa bıle her zaman olan olacak 5 kısıye cıktı dıyecekler devlete gomecekler ;)
hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre olur inşallah gerçekten korkutucu bir para :D
çıkarsa tüm foruma istediği arabayı alcam:D:D
oynadım ama kesin çıkmaz
bu para beni bozar :)
Greedy,AEM, HKS, Advan vs markaların hepsinin TR Dist. olucam :D
kimseyle paylaşmam gerçekci olurum :D ah aha ha ha ha
31500 diil 1000 olsun bana yeter :D
zaten 31.500 degil :D
31.500.000 :D
saat kaça kadar oynayabiliyoruz...
21 e kadar oynayabiliyorsun fakat hergecen dakika bayiler tıklım tıklım oluyor :D
ohoo uyandırdınız milleti, bakın oynamaya gidiyolar. milleti paraya ortak etmeye ne gerek var. konuyu açan arkadaşı kınıyorum :D. Zaten baya bir kısmını kesecekler yarıya yakınını vergi diye, gemicik almak için kullanacaklar. 31 falan deil yani 15 olarak düşünün siz o parayı :). daha da hatırlatma yapmayın yahu 15 in altına razı olmam bölünmesin...