10 tane oynadım bugün.
Saat 21 itibariyle kendi modifiye dergimi kuruyorum :D Bir de Techturkey isimli bi pist yapıcam. Nurburgring'e rakip kıvamda :D
Hayalden kim ölmüş...
Printable View
10 tane oynadım bugün.
Saat 21 itibariyle kendi modifiye dergimi kuruyorum :D Bir de Techturkey isimli bi pist yapıcam. Nurburgring'e rakip kıvamda :D
Hayalden kim ölmüş...
15 olmasada 22 falan olacak alsam ilk iş 5-6sı ile bağış yapmak gerisini bankaya yatırıp aylık faiziyle yaşamak:D yada turkıyenın her yanından mülk satın alıp kiraya veririm:D
valla hıc oynamıyorum bu tarz oyunlar hıc sansım yok
sımdıye kadar oynadıgım oyunlarda cıkan en buyuk ıkramıye amorti :D:D:D
fazlası zarar:D
bol şanslar...
Şimdi oynadım, umarım bölünür ikramiye...
Bol şanslar, herkese...
üst üste 2 kere 3,2 kere 4 tutturdum 5 tane tam kolon yaptım inşallah tutarsa herkese yardım :)
projeler: pist siz şehir kalmayacak! :D
turbosuz araç yürütülmeyecek! :D
akıllara zarar bi miktar tek kişiye çıkması saglık acısından hos olmaz bölünsün hepimiz faydalanalım hazır subiyi de sattım gelsin corvette :)
özberk soz verdı aksam 9 dan sonra bana s2000 alcak :D:D:D:D
bana cıkarsa ılk ısım anadolu swaplamak olucak sonra bakalırm gerıseee ne yapaprım dıye oncelıkle bagıs yaparımyanı bu kadar parayı mezara goturumemkı :D
ostimde sanayideki büfede bile bir kuyruk vardı 35-40 kişi :D
capitolde tarihi kuyruk var :D
hayırlısı :))
Ben oynamadım ama çıksa ilk işim gidip EVO X almak olur en beyazından... O da bana yeter... :D
haberlerde 6 bilen cıkana kadar devredicek dendi :S
ben ne ypaıcagıma karar verdım polat alemdar elımı opsun 100 tl veıcem puahahah cok eylencelı olur :D
bugün bi kuyruk vardı sanki bedava ekmek dağıtırmış gibi önümdeki adam tam 3 bin ytl lik süper loto oynadı ve poşetle kağıtları götürdü :D
Yauw bu kadar şanssızlık olur.O kadar kuyrukta bekledim bana gelince makinalar kapandı oynayamadım:(