arkadaşlarım bu hayatımdaki deişikliği sizinle paylasmak istedim ben artık hayatımın yalovada devam ettirmeye karar aldım ve su an yalovadayım evimi düzüyorum...evlilik planları icersinde yeni bi hayata bismillah dedim....
Printable View
arkadaşlarım bu hayatımdaki deişikliği sizinle paylasmak istedim ben artık hayatımın yalovada devam ettirmeye karar aldım ve su an yalovadayım evimi düzüyorum...evlilik planları icersinde yeni bi hayata bismillah dedim....
hadı hayırlısı olsun kanka :)
İnşallah hayırlısı olur ağabey senin için İstanbul yakın özledikçe gelirsin
hayırlı olsun :)
Hayırlısı olsun bazen değişilkler istiyor insan hayatında
nere sülü :(:(:( http://www.youtube.com/watch?v=OgNAnUiIltI :D
Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin özletme kendini gel ara sıra :) sanki yüzünü gördüğüm vardıda eheuheu bunalım spec yoldaşım benim ehehehe
hayırlısı olsun hakkınızda :)
hayırlısı olsun,yalova güzeldir..
hayırlı uğurlu olsun
hayırlısı olsun walla :)
Hayırlı uğurlu olsun
sağolun arkadaşlarım iyi dilekleriniz için tesekkür ederim...
Hayırlı olsun
yalovanın neresindesiniz , merkezmi ?
Allah mesut bahtiyar etsin sevindim senin anına gönül evine girmek bu dünyanın en güzel tadı olsa gerek :)
yalovanın tek sevdiğim özelliği vardı , polisi etliğe sütlüğe karışmaz kendi halinde kavga gürültü cıkmadan sokaktakilerin yüzüne bile bakmaz , yok cam filmi yok egsoz cok ses cıkartıyo fln fln ilgilenmez böle konularla :)
Hayırlı ve uğurlu olsun abi.Umarım dilediğin gibi bir yuva kurarsın ve çok mutlu olursun.