Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Printable View
Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
ALLAH mesut bahtiyar etsin.
İyi yapmışsın sulhi oruçlu oruçlu bak yemin ederim başlığı görmeden 15 dk. önce arkadaşa söylüyordum mersin,manavgat,antalya o taraflarda yaşasak ne güzel olur istanbulda artık yaşanmıyr diye.
Düşünsene moruk kendini geç araban bile daha çok oksijen alıyor men oranı düzgün hava mis gibi.
Valla çok sevindim keşke bizde yapabilsek böyle bi şey.
Hayırlı olsun Sulhi abi , en güzelini yapmışsın , 1 senedir İstanbul dışındayım eğer iş imkanım olursa dönmeyi pek düşünmüyorum , İstanbul gerçekten yaşanacak yer değil..
Yasin allah kısmet etsin imkanım olsun 1 dk. durmam burda. Bi hafta altınoluk'a gidiyorum ruhum kendine geliyor insanın yüzüne renk geliyor.
Hayırlısı olsun Sulhı ınş. ıstedığın gıbı kurarsın duzenını her ne kadar İstanbul yasanacak yer değil desekte bellı bır sure sonra ınsan eksıklıgını hıssedıyor..
Hayırlısı olsun Allah Bir yastıkta kocatsın sulhi
ist dan kurtulmakla en guzelını yapmıssın ben göcek e gıtmek ıstıyorumm huzurlu bır hayat benı orda beklıyorr sulhı kardesım hayırlı ugurlu olsun bır yastıkta kocayın dıyorum saygılarımla:D
hayırlısı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin suli :)
Hayırlı olsun,yalova da guzel yer ıstanbula da yakın zaten canın cektımı atlar gelırsın:)
hayırlısı olsun yazın artık cınarcıkta gorusuruz :D
Güzel yerdir ama şu lanet istanbul aratiayor kendini :)
hayırlı olsun ben aslen yalovalıyım ama arabayla her gittiğimde sıkıntıdan patlıyorum yalovada doğru düzgün yol bile yok ama güzel sewimli bi şehir
Hayirli olsun Sulhicim. Allah bir yastikta kocatsin.
Ne is yapacaksin adresin belli mi? Bir sekilde bildir bakalim...
Hayırlı olsun,Allah bir yastıkta kocatsın.
Kankacım hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin
en güzelini yapmışsın :)