Arkadaslar msne giremıyorum oturum ac tıklayınca wındows update güncelle dıyor.Bunun bır progrmaı vardı elınızde varsa paylasırsanız cok guzel olur..Tesekkurler.
Başka cözum yolu varmıdır acep ? :)
Printable View
Arkadaslar msne giremıyorum oturum ac tıklayınca wındows update güncelle dıyor.Bunun bır progrmaı vardı elınızde varsa paylasırsanız cok guzel olur..Tesekkurler.
Başka cözum yolu varmıdır acep ? :)
Bende sabah illallah ettim yükledim alışmaya çalışıyorum :)
msn messenger mı kullanıyorsun ??
8.0 kullanıyorum abı yenısını yukle dıyorum update dıyor :D
Bende de aynı sorun var.. 8.0 seviyorum buna alıştım. Yeni versiyona bi türlü alışamadım... Nasıl yapabiliriz, bilgisi olan?
Sağ tıklayın özelliklere gelin uyumluluğu windows 2000 e alın çalışıyor.
http://windowsum.com/windows-7/cozum...kodu-8100030d/
Benim gibi Windows 7 kullanıyorsanız, Vista için geçerli çözümü kullanabilirsiniz... Ben hala eski MSN'i kullanıyorum ;)
Ben 8.0 kullanıoyrum buna alıstım ben.Ama sıldım programı 8.5 ı yukleyeyım dedım yukledı oturum ac derken yıne karsıma update cıkıyor ne yapkam lzm :):) ??
DogukanB kardesım saolsın gecenlerde yıne böle olmustu bır program attı duzeldı saolsun :)Yine onu atmasını beklyıoruz :)
eski sürümde güvenlik açıkları olduğu gerekçesi ile yeni sürüme geçmemizi öneriyormuş.yükledim gayet başarılı bir sürüm ;)yalnız update ederken yalnızca messenger'ı edin.yanında bir sürü programda geliyor.onlarıda seçerseniz uzun sürüyor
Önceden yüklemiştim yenisini alıştım artık gayet güzel:)
Abıcım ben yenısını yukle dıyorum olmuyor hata verıyor :)
bende 8.0 kullanıyordum güncel programı yükleyin dedi hayır dedim msn acmadı yuklemeyince enson yükledim şimdi açılıyo 5-6 sn sonra kapanıyo :S
Neyi yüklediysem olmuyor delircem yuaa:Deli:
2000'e uyumluluk modu yapınca plus ve onun gibi eklentilerin hiçbiri doğal olarak çalışmıyor.eklenti kullananların bilgisine...