Arkadaslar msne giremıyorum oturum ac tıklayınca wındows update güncelle dıyor.Bunun bır progrmaı vardı elınızde varsa paylasırsanız cok guzel olur..Tesekkurler.
Başka cözum yolu varmıdır acep ?![]()
Arkadaslar msne giremıyorum oturum ac tıklayınca wındows update güncelle dıyor.Bunun bır progrmaı vardı elınızde varsa paylasırsanız cok guzel olur..Tesekkurler.
Başka cözum yolu varmıdır acep ?![]()
Bende sabah illallah ettim yükledim alışmaya çalışıyorum![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
8.0 kullanıyorum abı yenısını yukle dıyorum update dıyor![]()
Bende de aynı sorun var.. 8.0 seviyorum buna alıştım. Yeni versiyona bi türlü alışamadım... Nasıl yapabiliriz, bilgisi olan?
セルカン+レーラ=愛
Sağ tıklayın özelliklere gelin uyumluluğu windows 2000 e alın çalışıyor.
http://windowsum.com/windows-7/cozum...kodu-8100030d/
Benim gibi Windows 7 kullanıyorsanız, Vista için geçerli çözümü kullanabilirsiniz... Ben hala eski MSN'i kullanıyorum![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Ben 8.0 kullanıoyrum buna alıstım ben.Ama sıldım programı 8.5 ı yukleyeyım dedım yukledı oturum ac derken yıne karsıma update cıkıyor ne yapkam lzm??
DogukanB kardesım saolsın gecenlerde yıne böle olmustu bır program attı duzeldı saolsunYine onu atmasını beklyıoruz
![]()
eski sürümde güvenlik açıkları olduğu gerekçesi ile yeni sürüme geçmemizi öneriyormuş.yükledim gayet başarılı bir sürümyalnız update ederken yalnızca messenger'ı edin.yanında bir sürü programda geliyor.onlarıda seçerseniz uzun sürüyor
komançero garage
Abıcım ben yenısını yukle dıyorum olmuyor hata verıyor![]()
bende 8.0 kullanıyordum güncel programı yükleyin dedi hayır dedim msn acmadı yuklemeyince enson yükledim şimdi açılıyo 5-6 sn sonra kapanıyo :S
Neyi yüklediysem olmuyor delircem yuaa![]()
2000'e uyumluluk modu yapınca plus ve onun gibi eklentilerin hiçbiri doğal olarak çalışmıyor.eklenti kullananların bilgisine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)