1996 vti günlük kullanımı kolay olması acısından 230-260 hp lerde modlayacam.lütfen kullananlar nedenleri ile yazabilirlermi.. simdiden herkese tşk ederim:)
Printable View
1996 vti günlük kullanımı kolay olması acısından 230-260 hp lerde modlayacam.lütfen kullananlar nedenleri ile yazabilirlermi.. simdiden herkese tşk ederim:)
Neyim olursa olsun ben supercharger dan yanayım. Turbo kadar zorlamıyor aksamı ve motoru. Daha uzun süreli oluyor.
hiçbirşey takmam atmosferik binerim.
hiç bişi yapmam standart binerim
stock stock dewam..
ikisinide takarım :D alt devirlerimin boş olmasını hiç sevmeyen biri olduğum için altlarda super olur üstlerde turbo girer, performans istediğimde turbo kullanırım, hem verimi daha yüksek ;)
alt devirlerde supercharge keyfini de 5.7 litre motordan aşağısı veremez..
bence iki işlemde gereksiz VTİ için ...
bu type-r olsaydı tercihim turbo olurdu...
ben k20 taraftarıyım hatta k24 :D
illaki aşırı besleme olucaksa zaten şehir içi günlük kullanım deniyor sc diyorum.
Ben rolling yada gider adamı değilim. Sürüş tarzım ve otomobil zevkim gereği SC takarım.
kimse haram hp yi istemiyor :P
Atmosferik iyidir :) benim de oyum, sc den yana.
vti da sc tavsiye etmem . ya stage2 n/a yukleyin yada yada bolt on turbo kit.
Ben atmosferikçiyim.
Standart gücü tatmin ediyorsa öyle devam ederdim.
B16 direk turbo yaa atmopsferihge cok para gidiyor ne gerek var
aynı paraya daha fazla güç almak varken neden az güç alıcaksın ki
oyum turboya Gt30 kit herzaman en idealidir
Uzn süre atmosferik kullandığım vti aracıma 1 ay önce turbo dönüşüm uygulattım,şuan rodajda 4000 rpm de limitör var ama 4000 ne kadar bile turboyu hissediyorsun ,9000 rpm i düşünemiyorum.Tavsiyem turbo dönüşüm yaptırman,selamlar...