Arkadaşlar bugün veya yarın z4 e lastik alıcam ne olucağına karar veremedim.tek karar verdiğim şey run flat saçmalığını takmıyacam.fiyat sınırılamam yok kaliteli ve sağlam olsun istiyorum denediğiniz ve önerebileceğiniz varsa sevinirim.
Printable View
Arkadaşlar bugün veya yarın z4 e lastik alıcam ne olucağına karar veremedim.tek karar verdiğim şey run flat saçmalığını takmıyacam.fiyat sınırılamam yok kaliteli ve sağlam olsun istiyorum denediğiniz ve önerebileceğiniz varsa sevinirim.
Continentali tavsiye ederim.0216 3836955 Erkan yardimci olur
Continental ContiSport3 yeni favorim:icon_tup::)
Şu an testlerde en iyi sonuçları
Good Year Asymmetric alıyor tavsiyemdir..
continental'e bakıcam kesinlikle çok kişi tavsiye etti birde Michelin Pilot Sport 3 PS3 var bu lastik hakkında fikirleriniz neler kullanan varmı ?
Sport contact 3
Budur :)
Valla açık söyleyeyim GSD3 ve PS2 kullanmıştım onun öncesinde.
GSD3 frenajda çok kötüydü ama ıslak yolda süper yol tutuyordu, kuruda eh işte fena değildi.
PS2 ıslakta çok kötüydü
Sportcontact 3 ise overall'de çok iyi bir lastik diye düşünüyorum, tek kötü tarafı bana göre bu saydığım lastiklere göre az daha gürültülü olması. Hem ıslakta, hem kuruda çok memnun kaldım 2 araçta da. Şu anda megane coupe'nin üstünde fabrikasyon olarak çıktı ve gerçekten araç C segmentine göre hiç beklenmedik bir şekilde yol tutuyor (fabrikasyon standart araçlara göre kıyaslıyorum, yol tutuş süper. koni moni işin içine girersek çıkamayız orjinal ekipman tamamiyle). Lastiklerin etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Sport contact 3 kullanan birisi olarak pilot sport 3 daha mantıklı gibi geliyor ;) Bene memnun değildim. Hiçde konforlu bir lastik değildi. Hemende bitiyordu :D
pirelli pzero öneren çok insan var kullanan herkes çok memnun bildiğim kadarıyla
B.Stone Adrenalin RE001 virajda mükemmel frenaj kusursuz. yaz lastıgı oldugu ıcın soguk hava ve ıslak birleşince torq steer yaşanabiliyor ıslakta olsa bile virajda harika kesınlıkle tavsıye ederım ...
toyo t1r baskası yalannnn:D
işin şakası 17 leri 170 civarında olması lazım :)
özelliklerini kullananlar yazar sanırım
adrenalin testlerde ıslakta kuruya nazaran daha iyi netice veriyor
su adrenalini ıslakta tutturamayan bi benm sanırım :D
soguk havada ve ıslakta bana göre kötü..