nette bıraz baktım fakat coğu lınk kırık yada hatalı double typede dınlemek ıcın klipli sarkı ındırebılceım bıldınız sıteler var ise yazarsanız sevınırım tesekkurler
Printable View
nette bıraz baktım fakat coğu lınk kırık yada hatalı double typede dınlemek ıcın klipli sarkı ındırebılceım bıldınız sıteler var ise yazarsanız sevınırım tesekkurler
benede program var ordan dinleyip begendigimi indire biliyorum adı :Vdownloader 1.12
hepımıze yarasın tabi :D saol tesekkurler kubilay
yardımcı olabildiysek ne mutlu :D
kardesım bu programı ındırdım fakat ındırme ıslemını nasıl yapıcam programda sarkı aratıyorum ındır deyınce hatalı url dıyor
arabada tyepde dınlıycem ne yapmam gerekıyor
orda vcd yı sectım fakat yınede hatalı url dıor
mp4 u sectıkten sonra bırsy yapmak bıyere onaylamak falan gerekıyormu sectım sarkının ustunde sag tıklayıp ındır dıyınce hatalı url yazıyor
olayı çözünce ilk tavsiyem "girls kiss girls" şarkısının klibini indir :D
ayıp kardesım nısbet yapma bı cozsem gıcık oldum ya sozde bırde anlıyoruz pc işlerınden sen nasıl ındırdır :D
kılibin yanında yeşil renkte play işareti var onun yanındada mavi renkli indirme simgesi var orayı kullanırsan indiricektir ,play işaretindende indirmeden izleye biliyosun
bende o sekılde yaptım zaten tum ındırme seceneklerındede denedım avi mpeg vs ama bastnmı url hatası dio cozemedım
yaw sen kimbilir ne indirmeye çalışıyon :D onu zorlama işte başka bi klip seç :D
yok kardesım ya denedım hepsını sınır oldum ben bunu cozmeden uyuyamam :D hangı sarkıya bassam hatalı url yazıyor