Baş ağırtıma ama lütfen okuyun
Başlıkta dediğim gibi bu konu kafa s.kme gibi olcak peşin peşin söylim ... Acı yaşadım siz çekmeyin.
Bir çok kişi bilir.26 Nisanda kaza yaptm ölümden döndüm .2 elim , 2 Bacağım kırıldı kaburgalarım öle bi zedelendiki öksüremedim bile ...
Direksiyon Başında herkes Schumi&Senna ama öle değil işte ...
Beyler 26 nisandan beri ilk defa destekle 3 saniye de olsa ayakta durdum kaç gün geçti düşünün daha doktor ilk adım atmama 2 ay var dedi düzgün yürümek için en az 3 ay ... ayağa kalktım oda sağ ve solumda destekle ayağa kalktım ve anladımki sağlık gibisi yok .
ilk kaza zamanında hastanede haraketsiz felç gibi yatarken tuvaletiniz gelince sizi yıkayan hemşireler yada yemek yemeniz lazımken sizi besliyen hemşireler ...
o halde kazalı durumuzda tuvaletinizi yapıcak haliniz yok ama geldi nasıl olucak ? tuvaletinizi yapmanız lazım onun için biraz yana yatmanız lazım...
Kaburgalarınız acırken yan dönüyorsunuz altınıza kap konulsunda yapılsın diye ... Yana yatınca kaburgaların zedelendigi verdigi acı ve sizi tanımadığınız bi insanın altınıza kap koyması ve temizlemesi baktığı eziklik ! Ben nasıl bu hale düştüm derken olduğunuz durum ve çektiğiniz acı...
emin olun şuan yazamıyorum ama sonn pişmanlık bi skme yaramıyor lütfen dikkatli olalım en azından benm durum uma düşmeyin.