Trafik kazası ile ilgili yardım
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 10 gün önce talihsiz bir kaza yaptım. Gece 23.00 civarı, normal hızda ve caddede seyrederken, tek yön sokağın birinden ters yönde giden bir araç aniden önüme çıktı, sağ far ve kaputta yaklaşık 2 karışlık hasar oluştu, tampon ve çamurluklarda sıkıntı yok.. polis çağırdık tutanak tuttuk, çarpıştığım aracın sürücüsü alkollü çıktı, polis ehliyetine el koydu ve tutanak tuttu.. karşı taraf 8/8 hatalı.
Aracımı Peugeot servisine götürdüm, karşı tarafın sigortasının hür sigorta olduğunu gördüklerinde suratlarını ekşitip beni geri çevirdiler, hür sigortayla anlaşmamız yok dediler, kendi sigortacımı arayıp danıştım, hür sigortanın çok lanet bir sigorta olduğunu ve hiç bir servisin hür sigortayla çalışmadığını söyledi. Peugeot servisi de Hür sigortanın Gaziantep'te sadece 1 tane anlaşmalı servisinin olduğunu söyledi..
Internetten ufak bir araştırma yaptığımda Hür sigortanın orj. parçayla değişim yapmadığına dair şikayetler okudum, ayrıca bir arkadaşım bahsi geçen hür sigorta anlaşmalı servise ihbar dosyası açtırıp peugeot'a aracımı yaptırabileceğimi söyledi. Fakat Peugeot servisi bana hiç böyle bir şeyden bahsetmedi..,
kafam çok karışık önerilerinize açığım, bu işten anlayan arkadaşlar varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ?