3 4 gündür sanruuf acilip kapanmiyor sadece arkasini kaldirabiliyorum ama onuda kapatmak için elimle bastirmam gerekiyor başina böyle bişey gelen varmi ? acmak için basiyorum biraz geri gidiyor sonra öne geliyor yine
Printable View
3 4 gündür sanruuf acilip kapanmiyor sadece arkasini kaldirabiliyorum ama onuda kapatmak için elimle bastirmam gerekiyor başina böyle bişey gelen varmi ? acmak için basiyorum biraz geri gidiyor sonra öne geliyor yine
Yağmurlu havalarda sadace arkasını kaldırarak çok kullandıysanız yağsız kalmıştır diye düşünüyorum.Sunroof larda olası bir durum.Sprey gres ile aralara gres sıkıp açmayı açarken ilk etapta elle ufak ufak yardım edin
elle fazla zorlamayın bulunması zor plastik tırnakları kırarsanız çok masraf açar başınıza işin ehli birilerine gösterin
aman gres sürmeyin ben yaptım öyle bi hata daha kötü oldu , würth ün bi spreyi var onun için, ucuz bişey zaten onu bi araştırın ben onu kullanmıştım
sprey yağlayici galiba dediğiniz yarin bi deneyeyim bakalim inşallah düzelir
Garanti süresi doldu mu ? Bence bi gidip servisede göstermelisiniz.. Zorlamayla olacak gibi durmuyor :) Yani tırnaklardan falan birisi kırılırsa daha çok masraf açabilir..
Para sıkışmış sanki oraya :)
aynısı oldu,sadece arkası kalkıyodu tamamen açılmıyodu..plastik ayaklar var iç tarafta,açılıp kapanırken yatıyo.
o ayaklar kırılmış onlar değişti şu an sorun yok.
evt hem pahalı iş hemde titiz işçilik gerektiriyo sunroof..önce çok başımızı ağrıttı bu iş,adamlar biyer yaparken başka şeyler açtı başımıza.
geçmiş olsun
Bir ItaLyan atasozu der ki siz alin FIAT'i biz semsiyeyide sokariz icerde acarizda :D