Merhaba arkadaşlar arabamı yeni aldım ve arabamda performans iyileştirici şeyler yapmak isitiyorum ve bu konuda bi bilgim yok sizce neler yapmalıyım yardımlarınız için teşekkürler :)
Printable View
Merhaba arkadaşlar arabamı yeni aldım ve arabamda performans iyileştirici şeyler yapmak isitiyorum ve bu konuda bi bilgim yok sizce neler yapmalıyım yardımlarınız için teşekkürler :)
Öncelikle filtre düz boru kaliteli bir son susturucuyla baslıyabılırsın HKS-GReddy-Otto- başlıyabılırsın :)
Bu yaptıklarım hissedilir derecede fayda eder mi :)
Cadde Tipi Soft Liste:
Colombo Bariani 280/280 Egzantirik veya PT51 dereceli Egzantirik
Wiseco Forged Piston 78,5 11,2 sıkıştırma
Supersprint Orta - Son (Magnum)
K&N RC2600 Filtre ve Filtre Kiti
Hafifletilmiş volant veya imkan varsa direk Fidanza Volan
14/60 Ayna Mahruti 13/59 da tercih edilebilir.
Araç yeni alındıysa bu işlemlere başlamadan önce bir cihaza bağlatman şiddetle tavsiye edilir. Makinada bir arıza almıyorsan bu yüklemelere başlayabilirsin.
Bu malzemelere göre hazırlanmış bir Chip olaya tuz biber olacaktır. Ben direk malzeme listesi yazdım kapak taşlama, ince conta ve port polish gibi işlemler artık tercihinize kalmış. Burada benden çok daha bilgili usta arkadaşlarımız var onlarda önerilerde bulunacaklardır.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar açıkca söyliyeceğim bütçem max. 10.000 tl bu parayla neler yapabilrim bunu öğrenmek istiyorum yardımlar için teşekkürler :)
çokşey yapabilirsin deneyimli ustalarımız konuya el atar merak etme:)
10000 tl ye kral bir saxo yapılır sıkma canını,pt52 egzantirik,yay şapka,80 mm 11.2 sıkıstırma piston,chip,vems,c2 emme,kısa,kaliteli bir filtre kiti,egsozda düz boru sona 106 için ss magnum birebir egsoz,port polish,ap racing veya exedy baskı balata,hafif volan....10 numara gideri olan bir saxo'n olur....
bence ilk olarak filtre kiti timing komple egzoz ve çip ile başlayabilirsin gayette tatmin edici ve hissedilir bi performans elde ediliyor :)
bütçen ne ona göre konuşalım burda sana 20+ liralık listede çıkartırız...
Dedigim gibi arkadaşlar bütçem 10.000 tl sizden yardımlarınızı bekliyorum neler yapmalıyım ve yapacagım yer istanbul avrupa yakası :)
üzerine 5.000tl koyup vti al dicem de yanlış anlamazsın umarım :) (dalga geçmek degil amacım sdc düşünce)
diğer 5.000tl ile de yükle cillop olur
ama tabi tercih meselesi :icon_tup:
araban hayırlı olsun kardeş.. kazasız belasız ..
Teşekkürler abi heves ettik aldık alabilmek için 2 yıl pizzacıda motorize çalıştım :D
Şimdide arabayı güzel bi şekilde yapıcaz sizin sayenizde :)
Vti hoşuma gitmiyordu ztn hayalim vts idi ve aldım allaha şükür şimdi tek sorun neler yapabilceğim yardım bekliyorum :)
Tabikide performans benim için görüntü önemli değil önemli olan arabanın performansı hatta alırken üstünde çelik jant vardı onları bile söktürdüm teneke jant takdırdım :)