Yazılımlı Scirocco ve Golf'lerle denemek isterim. Stock ile arada ne kadar fark var? İlk deneme ile 4.-5. denemede aynı fark oluşuyor mu benim gibi merak eden varsa haberleşelim...
Printable View
Yazılımlı Scirocco ve Golf'lerle denemek isterim. Stock ile arada ne kadar fark var? İlk deneme ile 4.-5. denemede aynı fark oluşuyor mu benim gibi merak eden varsa haberleşelim...
abi bütün forum denedi bi biz deneyemedik denk gelemedik :D bi polis bastı bi cok uzaklara gittik kaybolduk :D ne olacak bu halimiz :D
yazılım yaptırıp yaptırmama konusunda zaten kararsızım :) ama yaptıracak olursam mutlaka yaptırmadan önce deneriz merak etme kardeş :)
Dostum İstanbul'da olsan denerdik. Yazılımsız Tsi lar ile çok denedim (160-170 hp ). İnan arada uçurum var :)
1 ay sonra falan deneyebiliriz :D :D
hızlanma değerlerini öncesi ve sonrası olarak performancebox ile ölçme imkanınız oldu mu?
güncel arkadaşlar :)
Golf 1.4TSI GT vs BMW 3.20d 184hp - YouTube
Golf 1.4TSI GT vs BMW 3.20d 184hp - YouTube
Golf 1.4TSI 140hp vs Golf 1.4TSI GT 170hp - YouTube
şöyle bi kaç video koyalım eğlenceli geçen gecenin bi kaç anını paylaşmış olalım :)
orda ki tüm arabalara maşallah,evet egzoz çekiyoduk aslında ama siz arada denemişiniz de çaktırmadan ha :D