Sorunumu çözdüğüm için editledim....
Printable View
Sorunumu çözdüğüm için editledim....
Valla arkadaşın başına bişey gelmiştir dönememiştir sana dıyeceğimde ne zaman bu tarz bi durum olsa işine gelmediği için cevap vermemiş oluyor. Belki mantıklı açıklaması vardır.
bakalım bunada cevap vermiyecekmi ?
Madem öyle tech e girip cevap vermemek nedir ?
söz konusu jantları almak için istanbulda biz haber bekledik, anadolu yakasına geçtik ama arkadaş telefonuna cevap vermeyince almadan döndük
Ben özellikle tam 1 ay bekledim, olurya insanlık hali dedim. Şimdi bakalım nolcak? Ayrıca bendeki hiçbir telefon numarasına ulaşılamıyor ayın 8 inden bu yana
adam pisliğin teki çıkmış.
iki tarafıda tanımam ama msj atıp veya arayıp bi gün boyunca dönmüyosa bunun arkasında art niyet ararım hangimiz telefona bakmadan saat geçiriyoruz.
Dekon Geldi Tartismanin Sakadan Ciktigida Ortaya Cikti Herkes Hakkini Helal Etsin Ne Diyim Benim İcinde Tecrube Oldu.
http://n1311.hizliresim.com/1h/u/uwv7q.jpg
Konu Kapanabilir
Evet Olayi Bastan Anlatmak Lazim Ve Bu Saatten Sora Sen Ve Ben Disinda Biri
Yazmasin. Hos Yazmalarınıda Gerek Kalmicak
Özetle
Telefonda Konustuk 22 ye anlastık bla bla bla.....
Turbodan Duman Atti O Gun 0 Turbo Aldim 1000ytl ye.
Yag Yag Filtresi vs vs Hepsi Degisti.
Sora Sen Ben Bu Turboyu İstemem Dedin Ok Dedim O Kadar Yol Geldigin İcin O
Turboyu Sana Biraktim Bide Ustune Fiyattan 1200ytl dusum egt de kacak oldugu icin
20x Li Rakamlara Aldin Yine Tamam Dedim Jantlari Gonderiyim Cunku Sonucta Anlasma Gerektigi Gibi Gitmedi .
Sen Beni Alicakli Gibi Gunde 100 Bin Kere Ariyip Beni Mesgul Edip Sinirlendirsen Bende
Sana Donmem Bu Kadar Basit.
Sen Bana Konu Acicam Dedin =Bende Acabilirsin Beni Taniyanlar Bilir. Dedim
Neyse Ben Amacima Ulastim Bir Daha Kimseyi Alicakli Gibi Arayip Rahatsiz Etmessin.
Simdi 500 tl enjektorlerden 200tl de Manifold Zararin Var Hadi Onuda Saydim Hesap Numarasi Belliyorum
Neyse Asagidaki Mahlukata Yazdiklarim Tanimadan Yorum Yaptigi İcindi Kimse Lutfen Onla İlgili Sole Bole Yazmasin Saygilar
Numarasi Pm Atarsan İs Cozulur X Sahislar Yazmassa Sevinirim
Bana ilk enjektörler konusunda erkeklik yaptığında hesap no nu ver abicim dediğinde ben ne dedim Allah için söle Mert ben parasında pulunda değilim söz uçar yazı kalır demedim mi? Sora ben ayar yapmak için enjektörleri bekliyorum dediğimmde de abi sen hesap no ver ben yatırım parasını dedin ve ben de sana msj olarak attım Mert. Neyse bakalım ben msj atıyorum sana.
benim anlamadığım böyle konularda itham edilenler cevap yazmaya başladığında, neden çarpılmış gibi yazıyor? harfler eksik, büyüklü küçüklü. cümleler düşük. :confused:
mert iyi sevdiğim bir kardeşimdir, aramızda ticaretimizde oldu parça verdik aldık.Ne dediyse yaptı hatta borcum vardı bir miktar ne zaman ödersin abi diye aramadı bile..
bence olayları iki taraftan da dinlemek gerek hemen saldırmamak lazım tanımadan etmeden insanlara.
ben bu tip konularda bir otorite değilim ama konunun içinde sewdiğim biri olunca bişiler yazmak istedim.
Şamil
vay arkadaş paşamız sinirlenmiş :D çok komik yaa sen arabanın turbosunu bozdun değiştirdin bu bizi bağlamazki alıcı olarak üstüne egt den değil kaçak ustan contaları yanlış takmış externalwg nin bileziğini takmamış bide zahmet edip civataları sıkmadı. Adam alacaklıki arıyor seni mert sen zahmet edip telefonunu açıp bi cevap versen kimse seni 100 kere aramaz. Senin 300-500 dediğin parayı herkez öyle kolay kazanmıyor kusura bakma 100 kerede arar 1milyon kerede bu konuda kimse kimseye kızamaz kızma hakkıda yok.
mertle daha önce alışverişim oldu, bir sıkıntıda yaşamadım.
açılan konu ile ilgili yazarak değil konuşarak çözülür, o kısmına karışmam.
ama biri direk burda pisliğin teki yazarsa orda dur demek lazım, mertin yazdığı ilk mesaja cvp yazanlar, yancı değillerse, pislik yazısını uygun bulup mertin yazdığına cvp verirlerse ben bunda art niyet ararım.
Yorum yapmayacam vazcaydım :D
Bmw sahıbı olsam bu cocugun aılesını yukarıda yazdıgı mesaj yuzunden borusana hatta almanyaya sıkayet ederım terbıyesız herıf kendını ne *** sanıyorsa.
bende yazı yazdığım için cvp hakkım var diye düşünüyorum altını çizdiğin değilim bunu söyleyim alışveriş yapıp sorun yaşamadığın insan başkasını tehtit edip hakarete varan sözler söylüyor ise ve sen onu koruyorsan yanlıcık senin yaptığın olabilir ancak bunu görgüsüzlük yada üstün görme değilde daha adaplı şekilde yazsaydı kimsede senin tabirinle yancılık yapmazdı :icon_tup:
Çoluk çocuk yazıyorsunuz fakat tanımadığım bir adam bana hakaret edicek hemde konuyu net bi şekilde bilmeden,bence Mert az bile demiş.
Ayrıca enjektör ve manifold zararini karşılicam demiş daha niye uzatılıyor anlamış değilim.
http://www.itusozluk.com/image/adam-...aba_298810.jpg
aklıma bu geldi nedense
Bmwstyle tek tarafın yazdığıyla olayı yorumlamış, aşırıya da kaçmış hoş olmamış ama mert kosifin yazdığı olayı son noktaya getirmiş...
Bu nasıl bir üsluptur?
Senin ailen TRde hatırı sayılır bir bmw bayisi olsun, sen burda biriyle ters düş hemen zengin ailenin şımarık çocuğu gibi yok bizim servisimize gelemezsin inşallah gelmiyosundur falan...Hiç yakışıyor mu?
Şurada seni tanıyan insanlar iyi biri olduğundan bahsediyor, umarım öylesindir. Anlık sinirle cahilce böyle bir yorum yapmışsındır ve umarım bundan dolayı pişman olursun.
konu ile diyorum, aralarında ne geçti eraynnla bilmiyorum ona yorum yapmadım dedim, ve yancı kısmınıda pislik lafını geçip mertin yazdıklarına yorum yapıldıgı için dedim
ikincisi banada biri pislik derse soğukkanlılığımı koruyamazdım ki ben ağır konuşurdum, mertte sinirlenip farklı bir yola başvurmuş ki bence oda olmamış.
açıkcası pislik lafı sert giriş olmus diğer arkadasımızda yalnıs yazmıs kosiflerin sahibimi bilmiyorum ama gereksiz olmus bizdede 2 adet x6 ve bir 3.20 war devamlı oraya gideriz tanıdık vs falan bu sekılde yazı baskasınıda etkiler aslında 3. sahıslar ben dahil daha fazla yazmayalım konu dr .oz izinliymiş madem kendı aralarında çözsünler bence olmazsa artık yardım destek alabilir kardeşimiz
Pislik tabirinin savunulacak tarafı yok..
Lâkin soyadımın arkasına saklanarak, babamın parasına güvenerek, sülalemin gücünü arkama olarak bu tarz bir şeyi ben söylese idim; babam temiz bir sopa çekerdi bana.. Adam ol, benim başarılarımla artistlik yapma diyerek...
sabırla yazıcam
pislik lafını atlayıp merte laf ettiğiniz için ya yancısınız yada art niyetlisiniz dedim, ama sen yancı kısmına takıldın, pislik lafına neden yorum yazmadığını söylemedin, mertin yazdıklarına bir dünya laf ettin, ama biri çıkıp pislik yazdı, neden yazdın demedin.
Bu tarz olaylara hiç yazmadım ama anlamadığım bir konu var rahatsız oldum yazayım dedim. Enjektör konusu eksik parça konusu v.s. onlara lafım yok.
Ama arkadaş demişki o lastikler işine yaramaz bana verirmisin , yani aracı alırken taahhüt etmediği birşeyi rica etmiş , arkadaşta ok demiş ama gönderememiş yada vazgeçmiş . Rica edilip istenilen birşeyi hak gibi nasıl görüyoruz onu anlamadım
Pislik lafını savunmuyorum da, Servis tehtidi biraz garip olmuş güzel olmamış... Üzüldüm böyle servislerin tehtit etmesi falan...
kosifler konusuna değinmek isterdim ama konuyu bulandırmayalım. yanlış olmuş diyelim...
Borusana sokamassın deseydi üzülebilirdin belki ama kosiflere gitmessen çok bişey kaybetmessin. Pislik kelimesi bence art niyetle yazılmamış bence.
Ayrıca tabi adam alıcaklı gibi arayacak çünki alacaklı. Hem arabanın üzerinde olduğunu söylediğin şeyler olmayacak , hem burda milleti hor görüp servise sokmam diye tehdit edeceksin , hemde aşağılayacaksın. O işler öyle olmuyor işte.
Mertle cok alisverisim oldu bi defasinda parca aldim sonra almak istemedim parami yolladi parcayida almadi telefonu kapali olabilir acmiyo olabilir beni abuk sabuk saattlerde arardi bazen yurt disinda olurdu ulasamazdim ama 1-2 bin tl ye tenezzul edicek yada telefonlarini acmiycak insan degildir he karsi taraf ulasamayinca farkli anlamistir belki Ama kimse kalkipta pislik yazamaz banada biri pislik yazsaa agzima geleni soylerim bence yaptigi sey hos olmasada o an sinirle daha farkli seyler bile yazilabilirdi
işte bunu en başta sorsaydın bende düşüncelerimi sana sabırla yazardım ama bunu sorma yerine mert arkadaştan geri kalmayarak bana göre hakaret edici laf söylediğin için yancı lafına takıldım ....
ben hiçbir yorumumda haklı diye bi kelime kullanmadım çünkü oda talihsiz ve gereksiz bi yorum olmuş
arabanın orjinal ve jantları için açılmadı konu verir vermez o sorun değil ama enjektör ve manifold arabanın konusunda yazıyor taahhüt ettiği parçalar yok derdimiz bu sadece.
koskoca arabayı üstündeki herbir civata için aldık biz oke ? kalkıpda böyle bir şey yazman çok saçma olmuş. Parasını verdiysek onlarda olmak zorunda yoksada parasını vermek zorunda.