User Tag List

Sayfa 2/15 İlkİlk 123412 ... SonSon
281 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fast 200sx mağduriyeti

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mertle daha önce alışverişim oldu, bir sıkıntıda yaşamadım.

açılan konu ile ilgili yazarak değil konuşarak çözülür, o kısmına karışmam.

ama biri direk burda pisliğin teki yazarsa orda dur demek lazım, mertin yazdığı ilk mesaja cvp yazanlar, yancı değillerse, pislik yazısını uygun bulup mertin yazdığına cvp verirlerse ben bunda art niyet ararım.
    bende yazı yazdığım için cvp hakkım var diye düşünüyorum altını çizdiğin değilim bunu söyleyim alışveriş yapıp sorun yaşamadığın insan başkasını tehtit edip hakarete varan sözler söylüyor ise ve sen onu koruyorsan yanlıcık senin yaptığın olabilir ancak bunu görgüsüzlük yada üstün görme değilde daha adaplı şekilde yazsaydı kimsede senin tabirinle yancılık yapmazdı
    PROJECT 01

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yazı yazdığım için cvp hakkım var diye düşünüyorum altını çizdiğin değilim bunu söyleyim alışveriş yapıp sorun yaşamadığın insan başkasını tehtit edip hakarete varan sözler söylüyor ise ve sen onu koruyorsan yanlıcık senin yaptığın olabilir ancak bunu görgüsüzlük yada üstün görme değilde daha adaplı şekilde yazsaydı kimsede senin tabirinle yancılık yapmazdı
    ben mertin yazdığı doğru demedim dikkat edersen, konu ile ilgilide yorum yapmadım

sadece ilk mesajı görüp ikinciye yorum yazanlara dedim, ama biri sana pisliğin teki yazsa sen ne yazardın acaba?
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoluk çocuk yazıyorsunuz fakat tanımadığım bir adam bana hakaret edicek hemde konuyu net bi şekilde bilmeden,bence Mert az bile demiş.

Ayrıca enjektör ve manifold zararini karşılicam demiş daha niye uzatılıyor anlamış değilim.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide hakli gibi üste çıkmalari yokmu ya

Arabada takili olmayan rc 750cc enjektorleri ve manifoldu neden yazdiniz peki ben bunlari yaptim diye?

Alıntı onr02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca enjektör ve manifold zararini karşılicam demiş daha niye uzatılıyor anlamış değilim.
    Diyor ama yapmiyor sorunda orda zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mertin yazdığı doğru demedim dikkat edersen, konu ile ilgilide yorum yapmadım

sadece ilk mesajı görüp ikinciye yorum yazanlara dedim, ama biri sana pisliğin teki yazsa sen ne yazardın acaba?
    yancılık bi yorum değilmidir ? çokta ciddiyim ilk önce beni tanıyormusunda böyle bi yorum yapabiliyorsun diye sorarım sonra devam ediyorsa gerektiği şekilde cvp verrim AMAA bunu kendimi üstün görüp tehtit ederek değil yazdığım gibi GEREKTİĞİ ŞEKİLDE
    PROJECT 01

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmwstyle tek tarafın yazdığıyla olayı yorumlamış, aşırıya da kaçmış hoş olmamış ama mert kosifin yazdığı olayı son noktaya getirmiş...

Bu nasıl bir üsluptur?

Senin ailen TRde hatırı sayılır bir bmw bayisi olsun, sen burda biriyle ters düş hemen zengin ailenin şımarık çocuğu gibi yok bizim servisimize gelemezsin inşallah gelmiyosundur falan...Hiç yakışıyor mu?

Şurada seni tanıyan insanlar iyi biri olduğundan bahsediyor, umarım öylesindir. Anlık sinirle cahilce böyle bir yorum yapmışsındır ve umarım bundan dolayı pişman olursun.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yancılık bi yorum değilmidir ? çokta ciddiyim ilk önce beni tanıyormusunda böyle bi yorum yapabiliyorsun diye sorarım sonra devam ediyorsa gerektiği şekilde cvp verrim AMAA bunu kendimi üstün görüp tehtit ederek değil yazdığım gibi GEREKTİĞİ ŞEKİLDE
    konu ile diyorum, aralarında ne geçti eraynnla bilmiyorum ona yorum yapmadım dedim, ve yancı kısmınıda pislik lafını geçip mertin yazdıklarına yorum yapıldıgı için dedim

ikincisi banada biri pislik derse soğukkanlılığımı koruyamazdım ki ben ağır konuşurdum, mertte sinirlenip farklı bir yola başvurmuş ki bence oda olmamış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyor ama yapmiyor sorunda orda zaten
    Ya oyle bi yaziyorsunuzki koskoca arabayi enjektor ve manifold icin aldi sanicaklar.

Mert hallederim demis musait olmamisdir yurtdisindadir bi aksakliklar olmustur.Hesap numarasini istemis zaten en yakin zamanda halleder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkcası pislik lafı sert giriş olmus diğer arkadasımızda yalnıs yazmıs kosiflerin sahibimi bilmiyorum ama gereksiz olmus bizdede 2 adet x6 ve bir 3.20 war devamlı oraya gideriz tanıdık vs falan bu sekılde yazı baskasınıda etkiler aslında 3. sahıslar ben dahil daha fazla yazmayalım konu dr .oz izinliymiş madem kendı aralarında çözsünler bence olmazsa artık yardım destek alabilir kardeşimiz
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu ile diyorum, aralarında ne geçti eraynnla bilmiyorum ona yorum yapmadım dedim, ve yancı kısmınıda pislik lafını geçip mertin yazdıklarına yorum yapıldıgı için dedim

ikincisi banada biri pislik derse soğukkanlılığımı koruyamazdım ki ben ağır konuşurdum, mertte sinirlenip farklı bir yola başvurmuş ki bence oda olmamış.
    bizde olmadığı için senin tabirinle yancılık yapmış olduk
    PROJECT 01

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pislik tabirinin savunulacak tarafı yok..

Lâkin soyadımın arkasına saklanarak, babamın parasına güvenerek, sülalemin gücünü arkama olarak bu tarz bir şeyi ben söylese idim; babam temiz bir sopa çekerdi bana.. Adam ol, benim başarılarımla artistlik yapma diyerek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde olmadığı için senin tabirinle yancılık yapmış olduk
    sabırla yazıcam

pislik lafını atlayıp merte laf ettiğiniz için ya yancısınız yada art niyetlisiniz dedim, ama sen yancı kısmına takıldın, pislik lafına neden yorum yazmadığını söylemedin, mertin yazdıklarına bir dünya laf ettin, ama biri çıkıp pislik yazdı, neden yazdın demedin.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz olaylara hiç yazmadım ama anlamadığım bir konu var rahatsız oldum yazayım dedim. Enjektör konusu eksik parça konusu v.s. onlara lafım yok.

Ama arkadaş demişki o lastikler işine yaramaz bana verirmisin , yani aracı alırken taahhüt etmediği birşeyi rica etmiş , arkadaşta ok demiş ama gönderememiş yada vazgeçmiş . Rica edilip istenilen birşeyi hak gibi nasıl görüyoruz onu anlamadım
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pislik lafını savunmuyorum da, Servis tehtidi biraz garip olmuş güzel olmamış... Üzüldüm böyle servislerin tehtit etmesi falan...

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kosifler konusuna değinmek isterdim ama konuyu bulandırmayalım. yanlış olmuş diyelim...
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borusana sokamassın deseydi üzülebilirdin belki ama kosiflere gitmessen çok bişey kaybetmessin. Pislik kelimesi bence art niyetle yazılmamış bence.

Ayrıca tabi adam alıcaklı gibi arayacak çünki alacaklı. Hem arabanın üzerinde olduğunu söylediğin şeyler olmayacak , hem burda milleti hor görüp servise sokmam diye tehdit edeceksin , hemde aşağılayacaksın. O işler öyle olmuyor işte.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertle cok alisverisim oldu bi defasinda parca aldim sonra almak istemedim parami yolladi parcayida almadi telefonu kapali olabilir acmiyo olabilir beni abuk sabuk saattlerde arardi bazen yurt disinda olurdu ulasamazdim ama 1-2 bin tl ye tenezzul edicek yada telefonlarini acmiycak insan degildir he karsi taraf ulasamayinca farkli anlamistir belki Ama kimse kalkipta pislik yazamaz banada biri pislik yazsaa agzima geleni soylerim bence yaptigi sey hos olmasada o an sinirle daha farkli seyler bile yazilabilirdi
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabırla yazıcam

pislik lafını atlayıp merte laf ettiğiniz için ya yancısınız yada art niyetlisiniz dedim, ama sen yancı kısmına takıldın, pislik lafına neden yorum yazmadığını söylemedin, mertin yazdıklarına bir dünya laf ettin, ama biri çıkıp pislik yazdı, neden yazdın demedin.
    işte bunu en başta sorsaydın bende düşüncelerimi sana sabırla yazardım ama bunu sorma yerine mert arkadaştan geri kalmayarak bana göre hakaret edici laf söylediğin için yancı lafına takıldım ....

ben hiçbir yorumumda haklı diye bi kelime kullanmadım çünkü oda talihsiz ve gereksiz bi yorum olmuş
    PROJECT 01

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)