darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
cbr 600 listeden çıkartıyorum çünkü direk alınabilir olanı odur..
yaygın ikinci el yaygın servis ağı parçada sıkıntı olmaz bulunur v.b den odur ama benim listemde en son sıradadır neden fazla ele ayağa düşdü her yerde var çok apaçi işi oldu birde en çok satılan motorlardan biri oladuğu içinde parçasıda en çok talep gören motorlardan buda ne yazık ki en çok çalınan ve hırsızların gözdesi bir motor haline getiriyor..
bende 15 yıllık motorcu olarak sana sormak isterim arkadaşım diğer iki motor arasındaki farkı anlayabilicek top speedlere çıkıyormusun sorumu ukalalık olarak algılama samimi soruyorum neticede ikiside dengeli motorlardır..
şahsi fikrim kanaatim gsxr bana göre daha safkan performance motoru gibime geliyor.
r6 bilhassa bulabilirsen r6s bu ikiside çok güzeldir ama suzuki daha tercih edilebilir olan olarak ön planda ortaya çıkıyor çünkü yamahada ciddi bir yedek parça sıkıntısı var xmas e bile parça bekliyor millet..
15 yıllık motor tecrübemde hiç ss makine almadım hevesimde olmadı bindimmi hepsinede binmişliğim vardır sürmüşlüğüm vardır..
bana sorarsan 600 lük ss ne alırdın diye zx6r derdim tek geçerdim. o makinenin bir karakteri var diğerleri gibi değil. kawa ların bende yeri ayrıdır.. servisi parçası çok pahalıdır diğerlerine benzemez o ayrı..