-
This is not JDM,not Germany, not Race Style... It's STProject STYLE
-
ben beğendim güzel farklı bir tarzı olmuş
-
maşallah cok guzel olmus dogrusu selcuk kazasız belasız kullan jantların rengı sarı yerıne sıyah olsa nasıl dururdu acaba? arka difüzörlerı neyle yapıyorsunuz??
-
Maşallah Çok Zevkli olmuş..
-
Maşaallah. Çok güzel olmuş herşeyiyle.
-
hayırlı olsun selçuk çok güzel maşallah ön farda aynı kırmızı s2000 deki gibi olmuş beğendim :)
-
Maşşallah Allah kaza bela vermesin selçuk kusursuz olmuş
-
Güzel Stil :) Teşekkürler abi bu arada :)
-
Çok fena olmuş yaa kazasız cezasız Tb Gene sahnede..
-
çok farklı bir civic olmuş.elinize sağlık
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
maşallah cok guzel olmus dogrusu selcuk kazasız belasız kullan jantların rengı sarı yerıne sıyah olsa nasıl dururdu acaba? arka difüzörlerı neyle yapıyorsunuz??
sıyah sıradan olurdu o yuzden yapmadım gokan, dıffuseru mdfden yaptım;)
tesekkurler arkadaslar daha ıyılerı sızlerın olsun :)
-
Alışılmışın dışında olmuş,maşallah...
-
çok güzel olmuş kazasız belasız önden duruşunu daha çok beğendim
-
çok güzel olmuş maşallah:)
-
Selçuk aracın güzel ididalı ve çok dikkat çekici olmuş ama beğenmediğm 1-2 nokta var.
Ön tamponda ki çeki demiri gereksiz olmuş bence , ayrıca fara açtığın intake girişi çok güzel ama aynı zamanda tampondada giriş olduğundan tamponda ki delik kötü durmuş ama günlük olarak kullanırken far takıcağın için önemli değil o tabi.
-
maşallah tekrardan , alana girer girmez sürpriz oldu jantlar:D
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Selçuk aracın güzel ididalı ve çok dikkat çekici olmuş ama beğenmediğm 1-2 nokta var.
Ön tamponda ki çeki demiri gereksiz olmuş bence , ayrıca fara açtığın intake girişi çok güzel ama aynı zamanda tampondada giriş olduğundan tamponda ki delik kötü durmuş ama günlük olarak kullanırken far takıcağın için önemli değil o tabi.
ıkı ıntake bahanesı olarak hemen cok fazla soguk hava saglanması amaclı dıye yalan atıyım :D tampondakını kapatma ımkanım ve amacım olmadıgı ıcın ve dedıgın gıbı gunluk kullanımda alttakı ıntake lazım oldugu ıcın sorun yok.oncekı cekı demırı gorsellık ve cıddı anlamda ıslevsellık amaclı kanka cunkı baska yerden cekemıyorsun aracı ondekı demırde saseye baglı ;) elestırın ıcın tesekkurler
-
ben çok beğendim, kazasız belasız keyifle binersiniz umarım.
-
araç değişik,tarz olmuş. Bence arabanın rengine boyanırsa jantlar çok daha güzel olur...
kazasız belasız