-
1.8 Turbo Leon Sport 220hp vs UE 444 Tpye R Yer Kayseri
-
nasıl stock leon bu 180 hp sport up nasıl gider böyle eminmisiniz stock olduguna???
-
Alıntı:
M///maniac Nickli Üyeden Alıntı
nasıl stock leon bu 180 hp sport up nasıl gider böyle eminmisiniz stock olduguna???
valla araç sahibi stock dedi.onun yalancısıyım :)
-
baya bi sıkmıs:D 180 hp stock leon asla bu sekil gidemez:D
-
Alıntı:
baya bi sıkmıs:D 180 hp stock leon asla bu sekil gidemez:D
kardeş tekrar sordum,stock leondan tek farkı cupra ön tampon ve krom ekzos'muş ;)
-
arkadasım sen ianıomusun 1.8t 180hp bi leonun o type-ri öle geçicegine nese yorum yapmıyım arac sahiplerini tanımıorm ama senelerdir denenen araçlar bunlar ama sonuc garip
-
bu videoya göre konuşmak çok anlamsız :) 1.8t iyi de olsa, stock olarak typeR geçer bence de..
-
Alıntı:
arkadasım sen ianıomusun 1.8t 180hp bi leonun o type-ri öle geçicegine nese yorum yapmıyım arac sahiplerini tanımıorm ama senelerdir denenen araçlar bunlar ama sonuc garip
valla ne diyim kardeş.aracı yakından görmedim,incelemedim,sahibini tanıyorum sadece.mustafa abi yada halit abi konuyu görürlerse onlar daha sağlıklı cevap verirler :)
-
-
ya taypar hiç gitmiyo yada leonda en azından yazılım egzoz falan var.. biz burda leon cuprayla aynı şekilde yarıştırıyoruz tayparı cuprada revo chip pompa ve egzoz var sanırım.. ancak bu kadar fark olabiliyor.. leoncu arkadaş inanmış :D
-
araç 225 lik cupra olmasın?
-
ahahahahha stok mu !!!!! sana o 1.8t olanları sayım mı....ıntercoller k04 yazılım down pipe ayrıca deneme 200 de bıtmıs bence net sonuc bu degıl :) dıger vıdeolar da gelıcektır yakın zamanda UE444 de koyar sanırsam
-
maşallah araçlara ama 18t ise sanmıyorum bu sonuc boyle olsun...
-
orjinal 1.8t agırlıgından dolayı filtre egzoz headerslı vti ı anca bu kadar geçer ;)
-
Alıntı:
Can's Nickli Üyeden Alıntı
ahahahahha stok mu !!!!! sana o 1.8t olanları sayım mı....ıntercoller k04 yazılım down pipe ayrıca deneme 200 de bıtmıs bence net sonuc bu degıl :) dıger vıdeolar da gelıcektır yakın zamanda UE444 de koyar sanırsam
Eğer bu yazdıklarınız varsa daha iyi gitmesi gerekmez mi? Bence biraz fazla oldu specler
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
orjinal 1.8t agırlıgından dolayı filtre egzoz headerslı vti ı anca bu kadar geçer ;)
1.8 derken, A3'ler 1140 kg'dır. Çok aşırı bir ağırlık söz konusu değil.
-
videodaki araç leon.. leonlarda tam rakam kesin olmayabilir ama 1396 kg olmalı..
-
Alıntı:
BlackStone Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bu yazdıklarınız varsa daha iyi gitmesi gerekmez mi? Bence biraz fazla oldu specler
bence cok gercekcı oldu aracta olanlar bunlarmıs 200 de bıttıgıne gore deneme ve ceken kameraya geldıklerınde ıse 120-130 kmlere cıktıklarını dusunursek bence bu deneme de degıl:) ki typerda tesısat stepne cart curt oldugunuda hesaba katmak gereklı
-
Leon top-sportlar iyi bi yazılım ve egzozla 225 hp falan oluyolar bu arada..