Siz olsanız iş yaparmısınız bir daha
01.11.2009 senesinde aracımdaki carbon kaput kırıldı ve yaptırmak için araştırma yaptığım da herkez sebo ustayı tavsiye etti bende bunun üzerine kaputu sebo ustaya götürdüm 600 tl ye almış olduğum kaputun tamirine 800 tl ye yakın para verdim .
Fakat yapılan kaput araca taktığımızda kaputun tamir edilen yeri dalgalı bir şekilde kabarcıklar vardı vernikte. Bana söylenen bir ay içinde kumaş verniği iyice çekecek onlar gidecek sonra bir kat daha vernik atılacak bir problem kalmayacağı söylendi ama gün geçtikçe kaput kabarmaya başladı götürdüğümde buna yapıla bilecek birşeyin olmadığı ben sana yeni sıfır kaput yapıp verecem dendi ve 8 veya 9 kere bayrampaşadan kalkıp göztepe sanayiye gittim kalıp için okadar bezin yaktım işimden gücümden oldum her gittiğimde bir bahane çıktı karşıma .
işin sonunda sebo usta costum garaja geçtiğinde yanına gittim dedim ben şu kadar para verdim hesaplayalım bana kaput falan yapma kalan parayı ver bu iş kapansın tamam dendi yarın hesaba yatıracaz ok dedim olaydan 4 -5 ay geçti üstüne arabayı bile sattım hala tık yok ve telefonlara bile bakılmıyor.
1 senedir üç kuruşluk bir mal için uğraşıyoruz . önemli olan para değil verilen sözlerin tutulmaması ve insanın sallanması .