90.000 TL ye kadar spor araç ne önerirsiniz
2000 model üstü olması tercihimizdir
Printable View
90.000 TL ye kadar spor araç ne önerirsiniz
2000 model üstü olması tercihimizdir
corvette c5
e46 m3 diyorum bende
evo 9:icon_tup:
Kendi yerime koydum gerçekten zor seçim :)
tek kriter tek beklenti spor olması mı ?
90k olacak ve ben buraya soracam ha?
hacı git gözüne hangisi güzel geliyorsa bin devam et...en temizi:)
2005 model STI alırdım en temizinden üstede 35-40 param kalırdı. illaki bütçenin tamamı kullanılacaksa evo X
E46 m3, evo 9, yada s2000 alırdım. yada sırasıyla 3nüde denerdim :D
Aşk 3 Harfdir BMW :)
ben olsam alırdım temizinden bir gc8 20-30 liraya kaliteli tertemiz yüklerdim üstünede artardı .
ama hepsini kullancam diyorsanız paranın..
2005 stı alıp 30-40 liraya ağzına kadar yükleyip içini dışını mis yapıp gezmekten daha güzeli olamaz bence.
hazır m3 vette almaktansa kendi emeğiniz paha biçilemez.
ama uğraşamam diyorsanız başka..
evo x :icon_tup:
Corvette C5
Valla o kadar param olsa, denk getirecek şekilde e46 m3 - evo - sti hangisinin temizini bulur alır, sonra sırasıyla elden çıkarıp denerdim tek tek :)
S2000, M3, Vette C5 ...
bi yerden e92 cabrio düsürmeye calısır dertsiz tasasız binerdim .... adam spor araba demis yarıs arabası dememis :D
s2k m3 yada sti alırdım
STI ya da evo aldınız 90 bini gömdünüz yüklediniz ee sonra roll dan rolla kullanıcaksınız. Sürekli diken üzerinde bineceksiniz. Yol konforu olmayacak trafikte kazık gibi debriyaj yüzünden düz taban olacaksınız. Onun yerine alırım bi tane C5 ya da E39 M5 oooh mis gibi paşa paşa binerim.
e39 m5 +1:icon_tup:
o paralar e92 320d bi yazılım atarım keyfime bakarım :)
kesinlikle c5 hatta üste parada kalabilir bi miktar
bir yandan haklısınız ama 90binlik spor aracın günlük kullanılacağını sanmıyorum.
hoş arkadaşın stı yada evo alacağınıda sanmıyorum herkes uğraşamaz böyle arabalarla sevmeyen için zulüm olur.
ben kişisel görüşümü belirttim keşke olsada yapsak asla pişman olmam :)
:icon_tup:citroen c5
C5 ve M3 çok güzel tercihler
ama ben olsam hızlı yavaş bakmam paramın yettiği herhangi bir porsche modeli alır keyfime bakarım :D
e46 m3 veya porsche ( 98-00 model 911 ler o civarlarda )
Vtec :D
işin şakası mutlaka E46 m3 cabrio diyorum,yazda geliyor ..
zaten seçenekler sunulmuş da, alınmayacak bi araba varsa o da evo x dir
Nedense kimse ies al ies dememiş..
ies al ies :D
ben olsam sti alırdım tabiiki :)
2005 STI. kalan parayla coil jant lip ve motora dal dalabildiğin kadar. :D
zaten alcagın arabada coil ve jant %80 vardır.
yavas yavas level atlar gibi hepsıne bının.daha once hızlı makına surmedıysenız gıdıp hemen evo subaru vs almayın.typer alın satın honda s2000 alın sonra evo subaru bmw m3 falan gibi 90 bınlıralık butcen varsa cok iyi yani ıstedıgın araca sahıp olabılırsın
hayatında başka arabadan alamayacağın bi sürüş keyfi istiyosan dicem, çok iddialı olacak :)
= Honda S2000
Not: İlk spor araç tecrüben olacaksa minimum ilk 2-3 ay sakin kullan çünkü kontrol edilmesi biraz sıkıntılı bir araç kendisi *****, gavur deyimiyle "Driver's Car".
güzel bir audi tt olabilir mesela 2007 model felan
bunun gibi Audi TT 2.0 TFSI 2007 Model 36.500 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 77972563
aracı almak yetmiyor vergi ve benzin de önemli..
önemli değilse corvette veya mustang olabilir..
tt ve 911 güzel bi seçim olabilir bence..
ben olsam, vtec, typer, s2000, gc8, sti sırasını izlerim. arada belki e36 m3 koyarsın. hepsinin güç sırasıyla zevkini alıp, kademe atlamak iyi olur. sıra sıra chip filtre eksoz yapar, takasa gire gire değişirim
eğer performansın yanında konfor,kalite vs aranıyorsa bu sayılan araçlar yanlış onların yerine s3,tt,golf gti yada golf r tarzı bi araç hem spor hemde günlük kullanıma daha uygun ve kaliteli araçlar.ben olsam s3 yada golf r alırdım.