Gece gündüz fark etmez. Kontağa bastıktan sonra ilk işi benim gibi sis farlarını açmak olan var mı ?
Printable View
Gece gündüz fark etmez. Kontağa bastıktan sonra ilk işi benim gibi sis farlarını açmak olan var mı ?
sislerimi gerektigi yerde açarım. insanları rahatsız etmeye hakkım yok
aynen agır apacıyım sıslerımı yakarım ugruna defalarca ceza yesemde sönmez
Farlarını yakmadan sislerle gezenlere ne küfürler ediyorum anlatamam
gündüz yakmam da gece yakarım
arka sislerini yakip, bas agrimi azdiranlarin bsi 10 kat agrir insalllah!!
*ilk işiniz nie sis yakmak oluyor ki? sis olmadığı halde bile.....?
+ ön arka mı yakıosunuz daha bi şekil oluyor sankim öyle.. bir de xenonsa deme keyfine....
sis farları özellikle xenon ise, asfalta bıraktığı blur görüntü çok hoşuma gidiyor.
sis farı+ arka sisfarı + iç ışık+ kül tablasını açarım onun iç ışığı+ torpidoyuda açık tutarım+ normal farlarım+uzun farlarım+4lülerim i yakmadan şurdan şuraya gitmem. hepböyle kullanırım arbamı
7/24 ön&arka sisle gezen bi arkadaşım var, ismi lazım değil..
Ben genellikle açmamayı tercih ediyorum :)
Ön ayarlıysa kabul edilebilir ama migreni olan ben için arka sisler küfür sebebidir...
Çok aşırı bi yağış yada sis olmadığı sürece sisleri açmam insanları rahatsız etmenin bi lüzmu yok
aracın üstüne bide 4 lü projektör bağlattır tam olsun :D
http://image.cdn.sahibinden.com/phot...7083202hlb.jpg
Bir migren hastası olarak çok küfür ediyorum... Bazen hiç abartısız koca bir geceyi uykusuz geçiriyorum...Dahamı şekil duruyor? 10 hp dahamı hızlı olunuyor veya dahamı çok dikkat çekiyor anlamadım... Birde mercedes ve özellikle range rover ların frenleri!!! Trafikte önüme çıkarsa hemen şerit değiştiriyorum dayanamıyorum.
Normal zamanda hayatta yakmam. Far yerine sadece sislerle gezenlere çok ağır sövüyorum.
Çok darlandıysam ki nezaman sakin gitmeye karar versem ya bi kamyon üstüme çıkmaya çalışır ya bi otobüs üstüme yatar, trafik yapmam gerektiği zaman açıyorum sisleri. Görünür olmak daha mantıklı...
ben çok apaçiyim o konuda yahu,bide arka sislerin olduğu yerde çakar var hem önden hem arkadan rahatsız ediyorum milleti arkadaşlarım çok kızıyor bu duruma ama alışkanlık oldu açmamaya çalışıcam bi daha :D
düzgün yere bakmaya ayarlı ön sisleri yakana lafım yok ama arka sisleri yakanlarla ağır fantazilerim var uyandırıyım :D:D
Arka sis lambasına xenon bağlatılabiliyor mu?
Bu konuda teknik bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olacak kimse var mı acaba bana.
Arabamın tüm ampullerini xenon la değiştirme kararı aldım.
Her bir xenon ampulunden 2hp alacağım, bir de havam olacak.
Sonra gelsin roll ler.. Herkese gider diye konu açacağım..
Görürsünüz siz..
Ben de arkadaki o Japon keranesi tadında parlak sis ışığını açık bırakanların 30 metreden boyalarını kaldıracak derecede sövüyorum yolda.
amacı haricinde yakmam
Kendiniz bağışıklık kazanmış olabilirsiniz. Ama bari ananızı, avradınızı, bacınızı kurtarın bu derin ızdıraptan...
ben ön arkaya çakar lamba taktım şimdi sıra sislerde ondan sonrada iç lambasına çakar taktırmayı planlıyorum
Gereksiz yere sis farı açanlara söverken resmen küfürde çığır açıyorum.
Bazen arabada bir RPG olsa diyorum, çıksam camdan yapıştırsam... Işık mı istiyorsun, al sana ışık diye...
herkese acık apaçılerde olacak :)
Sis farlarını söktüm sattım parasınıda karılarla yedim :D
gözüm ağrıdı anda basıyorum küfürü..
Bu konu topluma faydalı olacak gibi görünüyor :D
Modern apaçilik yöntemlerinden biri... :)
Benim sis farım bile yok he varda bağlatmadım :) Ama arka sisi amacı dışında kullananlara Gökberk inde dediği gibi uzunları çakıp götünden gidiyorum :)
sis farı adından belli sisde ve görüşün kısıtlandığı anlarda açılsa bütün dünya tek yürek olsa birlik olsa hayat bayram olsa..
sis farım yok ön tarafta
arka sislerimde parka baglı dusuk watt ampul ıle :)
Araba kullandığım zamanlarda ön sisleri kullanıyorum ,arkayı şartlar gerektirmedikçe kullanmam .