Hint kınası ile dövme yapıyorum , herkesin çok büyük ilgisi var , çok para kazanıyorum , Meraklı olanlar evde kendisine bile yapabilir.Uğraşanlar veya uğraşmak isteyenler buyursun buraya :)
Printable View
Hint kınası ile dövme yapıyorum , herkesin çok büyük ilgisi var , çok para kazanıyorum , Meraklı olanlar evde kendisine bile yapabilir.Uğraşanlar veya uğraşmak isteyenler buyursun buraya :)
deri altına su gidiyomu cunub gezmeyek
Bu belirli bi zaman sonra turuncu bi renk almıyormu ciltte ??
Hint kınasının siyahını kullanıyorum , deriye zararı yok su geçiriyor altı üstü kına
ben yaptırmıştım koluma. dövme deriden çıkmıştı ama dövme yapılan bölgedeki kıllların üstünden çıkmamıştı :D hala dövme varmış gibi görünüyodu :D :hehe:
bir yanlış bilgiyi burda düzeltmek istiyorum.
gerçek dövmedede deri altına SU ve HAVA girer.
zaten aksi olsa su ve hava almayan deri ÇÜRÜR.
18 yaşımdan beri kolumun 3/2si dövme ile kaplı herhangi bi cürüme ile karşılaşmadım!
bilginize...
Dövme yaparken kıllarınızı alırsanız iyi olur :D ( kalıcı dövme hakkında hiç bir bilgim yok )
:) hakikaten ne yazicagimi bilemiyorm
Bazıları klorak ile deniyor çıkaramıyorum en iyi çözüm terletmek veya tükürük ile temizlemek :)
ben geyiğine yazdım su olayını, bende çok istiyorum kasıktan dize kadar ama çok ince bi çizgi o yüzden uzak duruyorum.. hint kınasından 2004 de yaptırmıştım tatil zamanında 15 gün sonra gitti zevkimi almıştım..
yaptıgın modellerin fotoları varmı ?
Tabi bu gün bir bayana yaptım atıyorum :)
geçici hint kınasının bir esprisi yok bence çok çabuk geçiyor ve etkisi geçerken ki silik görüntüsü hiç hoş durmuyor.kalıcı daha mantıklı.kalıcı dövmeninde din bakımından bir kusuru olmadığı çoğu din adamı tarafından onaylandı ayrıca kuran dada dövme ile ilgili bir ibare yok.
3-4 sene evvel bende yaptırmıştım, merağı olupta çabuk sıkılanlar için ideal :)
http://e1206.hizliresim.com/y/5/7hp9r.jpg
bunu yaptım :D
walla bende istiyorum :) iyi çizecek birisini bulursam İron man2 filmindeki tony stark'ın boynundaki tekno bulmaca gibi olan bişey istiyorum :D
Bende yaptırmayı düşünüyorum. Ancak İzmir'de nereye yaptırabilirim bilmiyorum.
Abi akhisarda drag yarışlarında filan hallederiz 3-4 arkadas meraklıyız :D
Abi bu dövme işi çok iyi yaa zaman geçiyor , denizde filan farklılık yaratıyor , kızlar böyle şeylerden hoşlanıyor ve basit bir iş merakı olan herkesin yapmasına yardımcı olurum :D
Konumuz geçici dövmeydi .s
liseli videosu ararken nereye geldim amk...!
daha birkaç gün önce prof dr yaşar nuri öztürk dövme ile ilgili gelen sorulara kuranda dövme ile ilgili bir ibrare olmadigini belirtti.. dini açidan günahmiş lanetliymiş fln gibi birşey demedi..kişinin kendisine zarar vermesinden bahsetti sadece.
yanliş bilgilendirme olmasin diye yazdm
kur-an'da ve peygamber efendimiz (S.A.V)'in dediği şekilde direkt olarak dövmeye değil insan vücudunu beğenmeyip birşeyler yaptırdığı için günah sayılıyor :)
ayrıca bilerek kendine acı çektiriyorsun orası ayrı bir mesele :) peygamber efendimiz zamanında kafir'ler vahşi görünmek için dişlerini bileyip sivri şekilde yaptıklarında da aynı şeyleri söylemiştir :)
teknik döküman değil kur-an herşeyi madde madde yazacak diye birşey yok bir maddenin anlamlarınıda düşünmek gerekir ;)
3 yıl bekledim düvme yaptırmak için. En son diyanetle bile irtibata geçtim. Dövme sonucu abdestin kabul olmayacağının kesinlikle yanlış bilgi olduğunu söylediler. Bunun bir günahı olup olmayacağına dair kesin bir bilginin olmadığınıda belirttiler. Vücuda bir zararı olmadığını belirterek sadece yaptırırken çekilen acının mübah olmadığını belirtti. Sonuç olarak diyanet bile bu konuda bu kadar net olamazken senin netliğin çok ilginç . Ben yeterli cevabı aldıktan sonra yaptırdım merak eden forum sitesinde sormaz zaten. . .
Arkadaşlar,Abiler ben konuyu geçici dövme diğer adıyla tatil dövmesi olarak açmıstım , konu sapmasın
gir bi dövmecinin yanına kalıcı dövmeyi öğren bence :)
geçici pek estetik durmuyo bana kalırsa tek ton da çizgi çizip dolduruyorsun.
gölge efekt derinlik veremezsin :)