Hint kınası ile dövme yapıyorum , herkesin çok büyük ilgisi var , çok para kazanıyorum , Meraklı olanlar evde kendisine bile yapabilir.Uğraşanlar veya uğraşmak isteyenler buyursun buraya![]()
Hint kınası ile dövme yapıyorum , herkesin çok büyük ilgisi var , çok para kazanıyorum , Meraklı olanlar evde kendisine bile yapabilir.Uğraşanlar veya uğraşmak isteyenler buyursun buraya![]()
ben yaptırmıştım koluma. dövme deriden çıkmıştı ama dövme yapılan bölgedeki kıllların üstünden çıkmamıştıhala dövme varmış gibi görünüyodu
![]()
![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
bir yanlış bilgiyi burda düzeltmek istiyorum.
gerçek dövmedede deri altına SU ve HAVA girer.
zaten aksi olsa su ve hava almayan deri ÇÜRÜR.
18 yaşımdan beri kolumun 3/2si dövme ile kaplı herhangi bi cürüme ile karşılaşmadım!
bilginize...
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
geçici hint kınasının bir esprisi yok bence çok çabuk geçiyor ve etkisi geçerken ki silik görüntüsü hiç hoş durmuyor.kalıcı daha mantıklı.kalıcı dövmeninde din bakımından bir kusuru olmadığı çoğu din adamı tarafından onaylandı ayrıca kuran dada dövme ile ilgili bir ibare yok.
3-4 sene evvel bende yaptırmıştım, merağı olupta çabuk sıkılanlar için ideal![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
walla bende istiyorumiyi çizecek birisini bulursam İron man2 filmindeki tony stark'ın boynundaki tekno bulmaca gibi olan bişey istiyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)