BULUNDU
iyi akşamlar arkadaşlar.
06 M 5003 plakalı SARI e36 m3 çalınmıştır.
araç keçiörende çalınmıştır.
görenler duyanlar 0 530 419 99 03 dan ulaşırlarsa seviniriz.
http://s17.postimage.org/ibt1nep6n/5...01081481_n.jpg
Printable View
BULUNDU
iyi akşamlar arkadaşlar.
06 M 5003 plakalı SARI e36 m3 çalınmıştır.
araç keçiörende çalınmıştır.
görenler duyanlar 0 530 419 99 03 dan ulaşırlarsa seviniriz.
geçmiş olsun resim paylaşırsanız araca ait daha iyi olur.
ne cok araba caliniyo yahu Ankara;da . Insallah kisa surede bulunur .
Yine ankara. Geçmiş olsun hocam, umarım en kısa zamanda bulunur.
Ankara bu işlerin başkenti sanırım..
ankara 1. kımseye kaptrmak ıstemıyo.
yine çalıntı araç yine ankara..
hemde s13 , m3 gibi araçlar çalınıyor..
Ben olsam rahat uyuyamazdım..
İnşallah bir an önce bulunur , çalanlarda yakalanır
bu aracları calanlar bellı kısıler baksanıza paso pıyasa aracları calıyolar yada drıfte merakları var.gecmıs olsun ınsallah bulunur erkenden
ne ankaraymış arkadaş..
geçmiş olsun bulunur inş
diyecek laf söz bulamıyorum şerefsizler yuzunden sevdiğim arabaya bile binemiyorum emnıyetınden hıc bı tarafında değil bu anlamış değilim bizim ömür kasabın eski arabasıydı adam bınmeye kıyamazdı sımdıkı sahıbınede buyuk gecmıs olsun :S
Başkentte tek tek rwd araçlar çalınıyor... Hayırdır? +150bg rwd araç sahiplerine duyurulur.
Değişik bir durum var; çalınan araçlar benzerlikler taşıyor ve her zaman çalınan tipte araçlar değil,
Benim tahminim bu hususta sipariş alınmış olmasıdır; Çok 60 Saniye koksada bu işler böyle yürüyor.
Fotoğraf koyarsanız süper olur. Yarın tüm gün trafikteyim, belli olmaz belki denk gelir.
Geçmiş olsun, biri bulunuyor diğeri çalınıyor. Organize mi bunlar?
benim bildiğim yakın zamanda 2 tane 106 çalındı ankarada,parçaları sökülüp bırakıldı.inş yakın zamanda bulunur.
Belliki şebeke ankara ya girmiş.
geçmiş olsun aracın resımlerını koyarsanız belki birisi görür dikkatini çeker..
Bununda sisini çalıp öyle bırakırlarda Bişi gelmeden başına bulunur inşallah.. Kansız şerefsizler..
belliki adamlar drift spec rwd we +150 hp makınaları götürüyorlar var bi b"kluk ama
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur,ankaranın polisleri yetersiz galiba.
geçmiş olsun
geçmiş olsun,yine ankara.
aracın fotosu bu arkadaslar herkes duyarlı olsun lütfen ztn dikkat çekici bir renk ve coupe e36 kuytu köşelerde bır kenara bırakılmıs olabılır aklımızın ucunda olması yeterli
geçmiş olsun. bu tarz araçlar ne yazık ki sipariş üstü çalınabiliyor alınacak olan şey alınıp bırakılıyor.. :( en kısa zamanda bulunur umarım,biri iyi sardı ankaranın arabalarına ya hayırlısı..
2 yanlar sağını solunu kırar atarlar biyerlere şerefsiz itler. mobeseden takibe alın aracı.
öyle bir sipariş durumu varsa , yakında piyasaya sağlam bir drift aracı çıkabilir bu gidişle :D
çokta güzelmiş yerli yerinde bir m3 inş en kısa sürede bulunur..
bu tarz durumlarda araç hakkında daha tanımlayıcı bilgi iyi olur sağanda soluna çarpık v.s. gibi
Çalındıgı gün araçta benzin varmıydı varsa ne kadar vardı bu mantıkla düşünülüp en yakın benzin istasyonunun kameralarına bakılabilir biraz ugraştırıcı ama ben olsam üşenmezdim... geçmiş olsun...
yinemi ankarada araç hırsızlıgı ne diyelim inşallah diğerleri gibi buda bulunur aklımda buda
geçmiş olsun, umarım en kısa sürede bulunur :(
Ankarada tuhaf bir şebeke var sanırım:( geçmiş olsun inş bulunur
Ne bu yaw bu tip arabalari nasil bu kadar kolay calabiliolar. Yeni bi anahtar mi cikardilar acaba her kapiya kilide uyan.
geçmiş olsun .
en kısa sürede bulunur inşallah.
Geçmiş olsun. En kısa sürede bulunur inş.
foto eklersenız iyi olur, çok gecmıs olsun
Benzin konusuna dikkat çekilmeli bence sonuçta araç m3.
eğer içindeki benzin seviyesi az ise kesinlikle ya bir yerlerde atmışlardır ya da en yakın istasyonlardan benzin almışlardır diye düşünüyorum.
kameralara bakılmalı bence.
geçmiş olsun
karakoldaki polislerin olaylara yaklaşımıda farklı burda bi arkdaşımın arabasına hırsız girmişti polisin verdiği cevap dünya malı dünyada kalır yenisini alırsın demişti.
sanırım bu tarz yaklaşımlardan yüz buluyor hırsızlar
Cok gecmis olsun, ne cesaret ya bu adamlardaki. Polis armut topluyor ankarada
polisler işini düzgün yapmıyor hırsızlar işini düzgün yapıyor. bakalım kaç tane daha araba calıncak böyle hergun yenı bir haber yaa
her tarafa haber saldık yayınladık... arkadaşımın M3 ünü bulduktan 3 gün sonra polis arayarak 'araç nereden çalınmıştı?' demişti... başına bir iş gelmeden bulunur inşallah...