İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı
Şuanki şehir içi tüketiminiz iyiymiş Astra ile... Aracınıza tüp taktırmayıda düşünebilirsiniz...Hem performanstan vazgeçmemiş olursunuz hemde yakıt tüketiminiz bir hayli düşer...***** mazot 4 lira olduğundan dolayı şehir içi ve kısa mesafede artık dizel arabanın bile esprisi kalmadı desek yeridir...O yüzden tüp taktırmakta mantıklı olabilir...
Megane coupe konusuna gelecek olursak , 130 beygir olanlardan alıp birde yazılım atarsanız , Astra'yı fazla aramazsınız...Ancak Astra'dan aldığınız kalite hissini kesinlikle ama kesinlikle alamazsınız , üstelikte aracınız cosmo donanım seviyesine sahipmiş :) Arada birçok donanım farkı olur tahmin ediyorum... Can sıkabilecek plastik kalitesi , Reno'nun vasat direksiyon ve vites tasarımı hoşunuza gitmeyen detaylardan sadece birkaçı olur...Haa Megane'nin artı yönleri yokmu illaki var , daha geniş bir iç hacim , bagaj kapasitesi ve ferah kabin Megane'nin en büyük artısı bence...Astra'da ben kendimi rahatsız hissediyorum nedense , sanki kokpit falan insanın üstüne üstüne geliyor , arka koltuktaysan zaten iyice insanın içi daralıyor...
Kıssadan hisse dersek benim nacizane önerim , tek kıstasınız ekonomi ve performans ise geçebilirsiniz megane veya herhangi bir 1.6 dizele...Haa eğerki donanım , konfor , tasarım gibi kıstaslarda sizin için önem teşkil ediyorsa , aracınıza kaliteli bir tüp taktırıp devam edin...Ha bu saydıklarım fazla önemli değil diyorsanız , megane coupe , golf , bravo bu segmentteki dizel araçlarada bakabilirsiniz :)