Saydırdığınız yönetim varya
Selamın aleyküm. 2-3 gündür yakın arkadaşımın düğününden ve işlerden dolayı, adam gibi bişiyler yazamdım.
Saydırdığınız yönetim adına yazıyorum. Beyler biz ****** cocuğuymuşuz ya, karaktersiz eziklermişiz ya.. Benim yanımda yüzüme karşı abim, kankam, kardeşim diye
konuşup, arkamdan ****** cocuğu diyen, piç karaktersiz diyenler, sizler ............. ( istediğinizi Doldurun ben doldurmuyorum ).
Yok ruhsatlı silah ile atarım yok ******* yok saplarım diyip sonra kanka diyenler..
Beyler ya begenmiyorsanız gidersiniz, kimseyi zorla tutmuyoruz. Gitmiyorsanız ve burayı seviyoruz diyorsanız da, kurallara uymak zorundasınız.
Malesef sitede çok seye musamma gösteriyliyor,gösterilmiyor değil.
Birisi banlandı diye ortalığı yıkıp konuşan arkadaşlar, kimi insanlar zamanında sitede ana avrat söverken şimdi güzel güzel yazabiliyorlar.
Bazılarının da kendilerie yapılan höşgörülü davranış diğer üyelere de yapılınca güçlerine gidiyor.
Bazı olaylara müsama gösterilmese forumda kimse kalmaz, bakın beyler işleri bazı kurallar çerceveesinde yapmak zorundasınız.
Anlamak çok mu zor ? Burası , geyik sitesi değil teknik bir platform. Ve bu özelliğini de kaybetmeyecek malesef..
Banlanan arkadaşlar, oz@drecu.com'a yada facebook'dan bana yazarlarsa, bir kereye mahsus olarak banlarını kaldırırım.
Bundan sonrada saydıranalar ve saydırmaya çalışanlar ile de yüzyüze görüşürüz..
İsteyen istediğini yazabilir, cevaplarınız ve düşünceleriniz bekliyorum.